Ingen leksehjelp på Bylarm

De yngste banda på Bylarm må sjonglere mellom skole og konsert, men svenske [ingenting] lager pop av de store temaene. På Lydverket P3 klokka åtte. Fra torsdag denne uken skal band og artister fra hele Skandinavia vise seg frem under Bylarm i Oslo. Noen godt etablerte, andre helt i startgropa. Flere av de yngste må […]

Skrevet av:
Publisert 14:18 16 februar, 2010

Proviant Audio. Foto: nrk.no/urort/Artist/proviant_audio

De yngste banda på Bylarm må sjonglere mellom skole og konsert, men svenske [ingenting] lager pop av de store temaene. På Lydverket P3 klokka åtte.

Fra torsdag denne uken skal band og artister fra hele Skandinavia vise seg frem under Bylarm i Oslo. Noen godt etablerte, andre helt i startgropa. Flere av de yngste må sjonglere spillingen med skole og lekser før de kan entre Bylarm-scenene. Møt Mhoo, Proviant Audio og Razika, som må handskes med nettopp den problemstillingen.

De svenske kometene i [Ingenting] tok hjemlandet med storm i fjor med plata Tomhet, idel tomhet. En plate de for øvrig spanderte en låt fra til deg for litt siden. Bandet har lånt albumtittelen fra Bibelen, og lager fengende pop med tematikk som døden, Gud, synd og lengsel. Vi møtte bandet i et mausoleum for en prat om de store temaene, før de ankommer Bylarm seinere denne uken.

På Lydverket P3 kl 20 i morgen, onsdag, hører du Massive Attack live, i et opptak fra Milano i fjor høst.

[youtube cszuy_bzMHY]

[youtube bIfqwMPlij8]

Tags: , , , ,

Del "Ingen leksehjelp på Bylarm"

Legg igjen en kommentar