I Was A King + USA = mediebonanza

Fram til 14. juni befinner Norges indieyndlinger I Was A King seg på sin første USA-turné – en veldokumentert sådan. For i forbindelse med turnéen, har hjemmesiden deres blitt til et bugnende multimedialt fruktfat. Og i god gammel indie-kollektiv-tradisjon er alle mann satt i arbeid. Mens primus motor Frode Strømstad holder deg løpende oppdatert på […]

Skrevet av:
Publisert 10:30 5 juni, 2009
Bylarm 2009 - I Was A King. Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK

Bylarm 2009 – I Was A King. Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK

Fram til 14. juni befinner Norges indieyndlinger I Was A King seg på sin første USA-turné – en veldokumentert sådan. For i forbindelse med turnéen, har hjemmesiden deres blitt til et bugnende multimedialt fruktfat. Og i god gammel indie-kollektiv-tradisjon er alle mann satt i arbeid. Mens primus motor Frode Strømstad holder deg løpende oppdatert på Twitter, poster gitarist Anne Lise Frøkedal lengre reisedagbok-liknende blogginnlegg og bilder. Og som ikke det var nok (som en slags prikk over i’en); jammen har de ikke en video-doku-blog også!

Om du ikke er i stand til å mestre den grå norske hverdagen uten å holde deg løpende oppdatert på I Was A Kings liv og levned, har du altså mulighet til å velge mellom levende bilder, stillbilder eller ren tekst. Noe for en hver smak, der altså. Ettersom forrige I Was A King-skive inneholdt bidrag fra indiestorheter som Daniel Smith og Sufjan Stevens er det ikke unaturlig å forvente bidrag fra dem også på videobloggen etterhvert som turnéen dumper innom deres respektive hjembyer. Det er bare én måte å finne ut det på; sjekk ut hjemmesiden deres jevnlig de neste ukene.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "I Was A King + USA = mediebonanza"

Legg igjen en kommentar