I want my MTV

I gamle dager sendte MTV en god del musikkvideoer i programmene sine. Nå for tiden er det mest Tila Tequila-reality som går på kanalens fjernsynssendinger. Men på nettet har kanalen bestemt seg for å satse på musikk – noe så til de grader. Via nettsiden mtvmusic.com har kanalen gjort store deler av sitt musikkarkiv tilgjengelig […]

Skrevet av:
Publisert 12:12 29 oktober, 2008

MTV - nå mer enn reality.

I gamle dager sendte MTV en god del musikkvideoer i programmene sine. Nå for tiden er det mest Tila Tequila-reality som går på kanalens fjernsynssendinger. Men på nettet har kanalen bestemt seg for å satse på musikk – noe så til de grader.

Via nettsiden mtvmusic.com har kanalen gjort store deler av sitt musikkarkiv tilgjengelig for oss. Her ligger 22 000 musikkvideoer og liveopptak fra hele kanalens historie. Til og med den aller første musikkvideoen som gikk da kanalen gikk på lufta i 1981.

«Video Killed The Radio Star» – The Buggles

The Buggles |MTV Music

Det er fantastisk mye morsomt (og bra) å finne fra det glade 80-tallet. Spesiellt anbefaler jeg å sjekke ut band fra new romantic-sjangeren, som Duran Duran og Culture Club. I tillegg er det jo masse artig 80-tallsmetal man kan kose seg med.

«Kickstart My Heart» – Mötley Crüe

Mötley Crüe |MTV Music

Men det er altså ikke bare musikkvideoer ligger her. På 90-tallet gjorde MTV flere «unplugged»-konserter, blant annet med Nirvana. Deler av dem ligger også ute.

Nirvana |MTV Music

Det er rett og slett en enorm menge musikk, dette her. Helt gratis, og med masse herlig nostalgi som bonus.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "I want my MTV"

Legg igjen en kommentar