Hypp på å ha Madonnas stønning helt for deg selv?

Madonna og erotikk er for alltid knyttet sammen, visuelt og musikalsk.  Hypp på å ha en liten del erotisk Madonna helt for deg selv? Hoster du opp 40.000  fikser The Gotta Have It! resten. Det er selvsagt kjedelig å dele Madonna med 40.000 andre på Valle. Er du ordentlig fan vil du jo selvsagt ha […]

Skrevet av:
Publisert 14:16 28 juli, 2009

Madonna og erotikk er for alltid knyttet sammen, visuelt og musikalsk.  Hypp på å ha en liten del erotisk Madonna helt for deg selv? Hoster du opp 40.000  fikser The Gotta Have It! resten.

Det er selvsagt kjedelig å dele Madonna med 40.000 andre på Valle. Er du ordentlig fan vil du jo selvsagt ha dama helt for deg selv. Har du penger nok, har du selvsagt også muligheten. Neste måned selges nemlig kjærlighetsbrev og telefonsvarerbeskjeder som Madonna skrev og leste inn til sin 90-talls-kjæreste Jim Albright til høystbydende, og i følge ryktene er dette dampende greier. Beskjedene er på original mikro-kassett og du trenger derfor sannsynligvis å kjøpe en litt usexy telefonsvarer i tillegg. Prisantydning? 40.000 dollar, ifølgehttp://gottahaverockandroll.com, nettsida til auksjunshuset The Gotta Have It!

På samme auksjon selges for øvrig også Jimi Hendrix’ første livekontrakt, trommestikkene til Keith Moon og en haug med plagg tilhørende John Lennon og Mick Jagger.

Tags: , , , , ,

Del "Hypp på å ha Madonnas stønning helt for deg selv?"
 

1 kommentar på “Hypp på å ha Madonnas stønning helt for deg selv?”

  1. [...]  Fra kniv til saks – det ble stor oppstandelse da ungfole, multitalent og kjæledegge Justin Bieber klipte av seg signaturluggen sin til fordel for noe mer rufsete og tidsriktig. I etterkant av forrige ukes mest omtalte hårklipp endte Bieber opp på Ellen deGeneres sitt talkshow, hvor han gav bort en hårlokk til programlederen. Den drifitge dama la lokken umiddelbart ut på E-bay og budene stoppet på smått fantastiske  $40,668.  Altså 226.520 kroner. Mens auksjonen pågikk kom det for øvrig for en dag at Bieber feiret 17-årsdagen sin i California med sin kjæreste i en suite til 6000 dollar natta. Er han smart auksjonerer han bort stønninga, som Madonna gjorde. [...]

Legg igjen en kommentar