http://www.nrk.no/lydverket/wp-content/uploads/2011/03/lady-gaga-spørsmålstegn5.jpg

http://www.nrk.no/lydverket/wp-content/uploads/2011/03/lady-gaga-spørsmålstegn5.jpg

La oss kalle det nyheter

Snoop tror Lady Gaga har en kniv i glufsa, hårreisende priser på kjendis-DNA og ungen til Dave Grohl sine babyklær – vi starter fredagen med ukas minst musikalske nyheter.

Skrevet av:
Publisert 9:00 4 mars, 2011

I stad sendte jeg ut en mail hvor jeg spurte den mannlige delen av Lydverket-redaksjonen om de ville hatt sex med Lady Gaga om sjansen bød seg. Kun en svarte blankt ja, uten at vi trenger å gå nærmere inn på hvem som svarte hva eller hvem som påsto han hadde takket ja ”som en nødløsning”. Uansett. Det er ikke bare NRK-ansatte musikkjournalister som ville takket nei til frøken Gaga.  I et intervju med blackbookmag.com forteller nemlig Snoop Dogg  at han synes  tanken på å ha sex med Lady Gaga er dirkete skremmende.

-        She’s weird as fuck. Who knows, she might have a snake or a knife in her pussy, blir den alltid like subtile rapperen med en egen pornofilm-business sitert på.

I det samme intervjuet legger han for øvrig til at han har masse respekt for Gaga musikalsk. Selv om hun kanskje har en kniv i glufsa, altså.

 Fra kniv til saks – det ble stor oppstandelse da ungfole, multitalent og kjæledegge Justin Bieber klipte av seg signaturluggen sin til fordel for noe mer rufsete og tidsriktig. I etterkant av forrige ukes mest omtalte hårklipp endte Bieber opp på Ellen deGeneres sitt talkshow, hvor han gav bort en hårlokk til programlederen. Den drifitge dama la lokken umiddelbart ut på E-bay og budene stoppet på smått fantastiske  $40,668.  Altså 226.520 kroner. Mens auksjonen pågikk kom det for øvrig for en dag at Bieber feiret 17-årsdagen sin i California med sin kjæreste i en suite til 6000 dollar natta. Er han smart auksjonerer han bort stønninga, som Madonna gjorde.

Snakker om Bieber. En som er fryktelig glad i Justin Bieber er Dave Grohls datter Harper. 23 måneder gammel har hun allerede klart å lære seg Justin Biebers «Baby», og Grohl er imponert. Ikke så mye av datteren som av Bieber.

-        Whatever that dude did to brainwash the world with that crazy, music shit he does, God bless him, you know!, sier Grohl til NME.

Den samme datteren har forøvrig blitt forært babyklær av ingen ringere enn Paul McCartney. Men å ha på seg klærne kan hun bare glemme.

-       My kid’s not allowed to wear those clothes, ever! We’ve framed them, she’s not getting them!’

Det er fredag, så dette blir faktisk den mest seriøse artikkelen vi publiserer i dag. Beklager.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "La oss kalle det nyheter"
 

1 kommentar på “La oss kalle det nyheter”

  1. Gaga er nummer en på lista over folk jeg ville vært utro med..

    KOZ OG KLEMZ heterofil jente 19

Legg igjen en kommentar