Hove slipper band i fylla

Sakset fra hjemmesiden til Hove: – Vel vel, vi er egentlig på fest (Toffen er drita!), men vi føler et ansvar. Hei boss, den pressemeldinga glemte jeg på bussen mens en elefant gikk over veien. Hælvete (sic)! Lurer du på hvilket band det gjelder? Å ja. Det dreier seg om London-trioen White Lies. Naturlig nok. […]

Skrevet av:
Publisert 14:09 26 februar, 2009
Hva skjuler seg bak fyllemeldingen?

Hvem skjuler seg bak fyllemeldingen?

Sakset fra hjemmesiden til Hove: – Vel vel, vi er egentlig på fest (Toffen er drita!), men vi føler et ansvar. Hei boss, den pressemeldinga glemte jeg på bussen mens en elefant gikk over veien. Hælvete (sic)! Lurer du på hvilket band det gjelder?

Å ja. Det dreier seg om London-trioen White Lies. Naturlig nok.

White Lies har jo allerede blitt hypet som 2009s nye stadionband og skal tråkke opp løypa etter band som The Killers og Glasvegas. Og Hove-festivalen er glade for at White Lies er booket til festivalen i sommer. Nok til å ta seg en real fest tydeligvis. Eller hva kom egentlig først; festen eller bandet?

Og mens vi er i gang med serien «Vi gleder oss til sommeren og skriver om nye festivalband hver dag» må det også nevnes at mørkefyrsten Nick Cave kommer til Frognerbadet og Norwegian Wood 12. juni.

Ellers får vi håpe at det ganske så psykedeliske festivalnorge prioriterer å booke flotte artister framfor tryllehatter eller fyllekuler. Vi venter i spenning. Og det er fortsatt bare februar.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Hove slipper band i fylla"
 

9 kommentarer på “Hove slipper band i fylla”

 1. PPP sier:

  Er ikke enig at det er et forjævelig grusomt band som du så fint sier det, men heldigvis er musikk særdeles subjektivt for de fleste.

  Hørt det før og også i bedre versjon, men må ikke alltid gå nye veier for å være ok

 2. PPP sier:

  Hva skjedde herr Asp?

 3. Marius Asp sier:

  Kommentarkrøll. Prøver igjen:

  White Lies = et dypt ukarismatisk, låtfattig og forjævlig grusomt band. Nå bør Hove komme med noe ordentlig bra.

 4. PPP sier:

  ok, godt med forklaring. Skal uansett på konserten til tirsdag. Bomtur vil du si, men jeg følger hypen…….Hypen fra England har alltid rett he he.

 5. Marius Asp sier:

  Hehe, ja, de britene. Koko! Men da får du avlevere en fyldig liverapport i denne tråden! Min kommentar var rettet mot selve albumet, som i min verden er selve definisjonen på grått og trist, slik bare feilernærte engelskmenn makter å få det til å låte.

 6. horekuk sier:

  gjeeeeesp

 7. dmso sier:

  det er fint at hove-folka koser seg på fest å greier, ser foresten frem til White Lies på hove! :)

 8. M sier:

  Etter Glasvegas? Skjønner ikke denne konstante jakten på the NBT. Ikke fan av disse bandene selv, men fokuset burde være på musikken og ikke hypen uansett.

 9. Toilling sier:

  Det er vel minst 10 år siden hypen fra UK hadde rett. White Lies er et selve kroneksempelet på påtatt staffasje med med hult og tomt innhold. På White Lies har selv de norske musikkritikerne våknet. Ikke like mye på nitriste Glasvegas. Lite interessert som skjer i UK dessverre. Må til US for å finne noe oppegående moro.

Legg igjen en kommentar