Snoop Dogg, her fra konserten på Hovefestivalen 2012. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Snoop Dogg, her fra konserten på Hovefestivalen 2012. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Hør: Snoop Dogg

Vestkystrapperen bytter navn til Snoop Lion på sitt kommende reggaealbum. Lytt til første smakebit: «La La La»!

Skrevet av:
Publisert 15:34 23 juli, 2012

I mars avslørte Snoop Dogg at hans neste album kom til å vise verden hans sanne personlighet, tross i å ha gitt ut hele elleve skiver siden debuten Doggystyle i 1993.

Man trenger ikke å kjenne så altfor godt til vestkystrapperen for å forstå at han er en usedvanlig stor entusiast av å ta seg en såkalt blås. Dermed var ikke overraskelsen enorm da Diplo, som er produsent for albumet, kunne avsløre at Snoop skal gi ut en reggaeskive.

Les anmeldelse: Snoop Dogg på Hovefestivalen 2012 (4/6)

Ikke bare skal rapperen visstnok også synge på Reincarnated, men Snoop har også bestemt seg for å endre artistnavn til Snoop Lion under dette prosjektet.

Dub-infiserte «La La La» er den aller første smakebiten fra skiva, og krediterer vokalbidrag fra Jovi Rockwell i tillegg til produksjon fra Diplos reggaealibi Major Lazer. Sistnevnte kom forøvrig nettopp med en ypperlig remiks av Hot Chips «Look at Where We Are«.

– Dette albumet gir meg muligheten til å ta musikken til stadionet, for dette er låter som lever i 40-50 år, har Dogg sagt til MTV om Reincarnated.

Tags: , , , , , ,

Del "Hør: Snoop Dogg"
 

10 kommentarer på “Hør: Snoop Dogg”

 1. Anonym sier:

  Flott! Endelig en nyhet vi har lengtet etter! Åh, vi er så takknemlige for at Lydverket bringer slike livsnødvendige opplysninger fram i lyset! Hva skulle vi gjort uten? Og hva skulle ellers Lydverket brukt et dagsverk til enn å skrive om en narkoskrulle som i mangel på kreativitet og kvalitet ser det som sitt eneste markedsføringsmiddel å bytte fra ett skrullenavn til et annet?

  Og hva med å bytte til et mer virkelighetsnært navn:

  Snoop Joint f.eks.

  Snoop Criminal kanskje?

  By the way, Lydverket; hvis det er noe Snoop Snake ikke kan er det å synge. Og det trenger han heller ikke – det er ikke nødvendig at den samfunnsnedbrytende driten hans spres som gift i eteren.

  • Sveinar Hoff sier:

   Du e for teit for internett, vennligst slå av routern din og hold kjæft!

   • Anonym sier:

    Nemmen helledussen – er det sommerferie fra ungdomskolen og fri nettilgang?

    Og din mening om den egentlige saken?

    • sebul sier:

     Take a chillpill, Vognhild. Blir så sliten av sinte diskusjonsfolk som deg. Du er i såfall like usaklig som Sveinar og Torben. Syns dette har mye mer dybde enn tidligere Snoop, høres ut som han har tatt en liten spassertur innom reggea/dub-land. Nice touch, syns jeg. Tok faktisk også koblingen med bytte av navn, er jeg den eneste?

  • Torben Komma sier:

   Det er synd vi har slike mennesker som deg her i verden.

  • arian.ajvazi95 sier:

   Det er musikknyheter, Snoop Dogg er en av de mest ikoniske og velkjente rapperne noensinne, om du har noe imot det så kan ikke jeg tvinge deg til å skifte mening, men du trenger ikke å klage på det, bare la vær å les artikkelen og slutt å rakk ned på andre fordi de sier imot deg. 

 2. Snoop Donkey hadde passet mye bedre. Hvem i all verden er han noe forbilde for? Andre som driver med dop?

 3. Liker Major Lazer 
  Andy C sin remix av Get Free bør få litt rotasjon, radiolåt ;)  http://www.youtube.com/watch?v=qOUSH_08y1E&feature=relmfu 

Legg igjen en kommentar