Hør ny låt fra Lady Gaga

Det lønner seg å følge Lady Gaga på Twitter. Nå har hun nemlig linket til en flunkende ny låt.

Skrevet av:
Publisert 14:27 29 juni, 2010

Da, White Tie and Tiara,  Elton Johns årlige veldedighetsball gikk av stabelen forrige uke, fremførte Lady Gaga den nye låten «You And I» . Noen filmet begivenheten, og nå har Lady Gaga selv linket til opptaket på Twitter. «New Song. Written in NY on the piano I grew up on. «You and I»", melder popdronningen på det sosiale nettstedet.

På opptaket, som ligger på Youtube, sier hun at den nye sangen er en rock’n'roll-låt, og dermed neppe kommer til å bli utgitt som singel, og hun etterlater heller ingen tvil om at det dreide seg om en urpremière av «You and I»: «a brand-new record that no one’s ever heard before ever, and I’ve never ever played it live ever.»

Lyden er ikke den beste, men her er altså «You and I»:

Tags: , , , , ,

Del "Hør ny låt fra Lady Gaga"
 

5 kommentarer på “Hør ny låt fra Lady Gaga”

 1. ottoegil sier:

  Kanonlåt! Hun spilte den igjen i Montreal i går.

 2. Sigmund sier:

  Jaja lol, vel… hun har sin egen stil og det er bra. Det er vel det hun skårer mest på. Men ligger langt etter Madonna for a ha noe å sammenligne med.

  • thomas DeeJ sier:

   Foskjellen på Madonna og denne dama er jo at hun produsere musikk og låter for artister som Madonna, britney og alle andre…
   Lady skriver og produserer selv…. og det er det vell ingen andre som gjør…. Madonna bruker verdens mest kjente og beste produsenter og lager musikke ut ifra tema og ideer hun har….

 3. thomas DeeJ sier:

  når det gjelder pop sjanger

Legg igjen en kommentar