Hør det nye MGMT-albumet!

MGMT har et nytt album klart. Og du kan høre det helt gratis!

Skrevet av:
Publisert 11:06 22 mars, 2010
MGMTNY

Josh Cheuse/ Sony Music

MGMT har et nytt album klart. Og du kan høre det helt gratis!

Tidligere i år hadde vi en liten verdenspremiere på den nye MGMT-singelen »Flash Delirium«, som utvilsomt lovte bra for Brooklyn-duoens fremtid. Nå er hele albumet klart og de sympatiske New Yorkerne har streamet hele albumet på   www.whoismgmt.com, helt gratis! Albumet som heter Congratulations, oppkalt etter en intern spøk du kan lese mer om her, slippes 13. april.

Sist MGMT slapp et album endte de med å toppe VG-lista med låta «Kids». I tillegg mente NME at de hadde laget 2000-tallets nest beste enkeltlåt og duoen endte også opp på Hove-festivalen, hvor vi tok en prat med gutta og  fikk vite at musikken var basert på ulovlige substanser. Se intervjuet her:

Tags: , , , ,

Del "Hør det nye MGMT-albumet!"
 

17 kommentarer på “Hør det nye MGMT-albumet!”

 1. Urbeka sier:

  Kan slå fast at nye MGMT-albumet er årets stoooore skuffelse.

 2. stian_a sier:

  Helt enig. Det sprudler ikke akkurat av dette albumet. Traurige greier.

 3. odda sier:

  synes Flash Delirium var snodig ved første gjennomlytning også, men den har tatt seg opp. kanskje skiva gjør det samme.

 4. Brian Eno sier:

  Uenig med dere over her. Denne skiva er faen meg en liten genistrek.

 5. Pal Ruben sier:

  Et merkelig album. Det er langt fra dårlig, men det er annerledes. Jeg synes alle låtene var jevnt over svært gode. Selv om det er et merkelig album og det mangler noen hits, slik som Kids og Time to Pretend, så synes jeg det er bra nok til Terningkast 5

 6. Dan Treacy sier:

  Enig me Eno, ‘Congratulations’ er en genistrek.

  MGMT er og blir mitt favorittband i nyere tid – har jeg ikke vært sikker før, så er jeg det nå. Klarer ikke slutte å lytte til ‘Congratulations’.

  Lær dere å lytt folkens, de platene som «krever» litt av deg gir som oftest også mest tilbake!

  MGMT sier selv at de har prøvd å lage en plate der en kan oppdage noe nytt ved hver gjennomlytting: http://www.youtube.com/watch?v=tDfocLxNv3g

 7. Carsten S. sier:

  Snakk om å ta en ny retning da! Dette var svært oppløftende saker spør du meg. 60-talls psykedelia, amerikansk vestkyst inspirert rock… Tidsriktig og bra levert spør du meg.

 8. T.R sier:

  Har bare hørt Flash Delirium som høres ut som en kvasi versjon av tidlig Pink Floyd med Syd Barrett, skuffende…

 9. Andreas sier:

  De prøver hvertfall ekstremt hardt! Resultatet er dog meget labert.

 10. spinal rap sier:

  Har hørt skiva par tre ganger om dagen siden mandag.
  Synes anmeldelsen fra SPIN oppsumerer denne skiva godt » the Brooklyn-based duo may have concocted the most playfully artful bad-trip pop album since the Monkees’ 1968 soundtrack Head….. Ergo, judging by Congratulations, MGMT are really just earnest, unjaded fanboys — fanciful Anglophiles who worship Syd Barrett, Ray Davies, Marc Bolan, et al., and would rather stay home, listen to records, and geek out than snort up Fashion Week.»

  Out of the fashion, back to the music!

 11. Ben sier:

  O.S hadde 3-4 hits, bortsett fra de låtene er skiva helt klart i samme landskap som den nye.
  De som bare digga hitsene kommer ikke til å falle for den nye plata umiddelbart tror jeg.
  Enig i at det ofte er de vanskelige platene som gir mest tilbake.
  Jeg vil ikke gå så langt som å siat dette er en genistrek, det er rett og slett et resultat av at gutta antageligvis har skaffet seg en rimelig stor 60-70talls vinlysamlig..MEN!
  De gjør det med egen signatur, jeg digger at de gir faen. De har gjort en plate DE hadde lyst å gjøre, blir lei av all denne rip-off synsingen. FØKK.

 12. [...] MGMT være bannlyst i platebutikkene? Finn ut hva Dagbladet syns her. Hva syns du? Si din mening her Vinn [...]

 13. killercrush sier:

  Så at Dagbladet hadde prøvd å kjøpe MGMT sitt forrige album «Oracular Spectacular» i en platebutikk nylig, men beskjeden om den hadde de ikke inne, og hvis de hadde den inne ville de ikke ha solgt den fordi den var så dårlig. Hva slags hjernedød platebutikk var det egentlig. «Oracular Spectaular» er et dødsbra album.

 14. Dan Treacy sier:

  Ikke sant? Vedder på at Halvorsen fant det på bare for å få en fin punchline på slutten der. Hvis ikke, håper jeg virkelig ikke den platebutikken går i pluss i år – slike platebutikker fortjener ikke dagens lys.

  Når skal Lydverket anmelde ‘Congratulations’ egentlig?

 15. Hallo! Jeg skal anmelde «Congratulations» på radio førstkommende mandag.
  Høres der!

 16. Dan Treacy sier:

  Prima!

 17. Brian Eno sier:

  Gleder meg til å høre hva dommen blir. Jeg takker meg selv for å ha hørt mye på skiva før jeg bestemte meg. Nå går jeg våren i møte med 9 perler som skal få gå mye på repeat i øret:)

Legg igjen en kommentar