Hør Chinese Democracy

Noen har allerede hørt seg gjennom Guns´n Roses’ blodferske album, men de fleste har måtte smøre seg med tålmodighet til lørdag, da plata kommer i butikken. Nå kan du spare litt salve, og høre hele albumet. På MySpacesiden til bandet ligger nemlig hele sulamitten, klart til å høres på. Etter første gjennomlytt synes jeg dette […]

Skrevet av:
Publisert 9:37 20 november, 2008
Katta er helt ute av sekken

Katta er helt ute av sekken

Noen har allerede hørt seg gjennom Guns´n Roses’ blodferske album, men de fleste har måtte smøre seg med tålmodighet til lørdag, da plata kommer i butikken. Nå kan du spare litt salve, og høre hele albumet.

På MySpacesiden til bandet ligger nemlig hele sulamitten, klart til å høres på.

Etter første gjennomlytt synes jeg dette høres utrolig ujevnt ut. Et par låter («Street of Dreams», «If The World») er bortimot gyselige, mens singelen «Chinese Democracy» og «Riad N´The Bedouins» er solide oppturer.

Blir veldig spenende å se hva anmeldere og publikum sier om denne plata. Hva synes du?

Tags: , , , , ,

Del "Hør Chinese Democracy"
 

9 kommentarer på “Hør Chinese Democracy

 1. Hallgeir Bakken sier:

  «Chinese Democray» er en kalkun! At den gis ut under navnet Guns´n´Roses er et hån mot Izzy, Slash, Duff og Steven. Tenk, fra å være det råeste rock´n´roll bandet til å bli et middelmådig metal-band som med lefler med musical-sjangeren. Dette er bare trist.

 2. johannes sier:

  det verste av alt er faktisk at det låter riktig så bra!

 3. Terje sier:

  Det låter Jævlig bra! kongen selv (axl rose) sa i et intervju at det ville være musikk for en hver smak. Jeg mener Street of Dreams” og “If The World” er to av de beste sangene, men «This I love» og «prostitute» er bedre enn dem igjen.

 4. Da Terje, er vi dypt uenige.

  «If the world» er musikk jeg ikke liker å utsette øra mine for.
  Det minner meg om hvite menn som forsøker å spelle funk med bassen helt opp i halsgropa. Men den ER å foretrekke framfor «Street of dreams». Starten med auto-tune sekvensen er helt grønnjævlig å høre på. I mine ører altså – heldigvis har du dine egne :)

  En plate som engasjerer, i alle fall.

 5. Frode sier:

  Dette er den beste plata gitt ut i 2008 uten tvil, og den beste hardrock/metall plata på aldri så lenge!

  Noen sanger er litt spesielle og dette høres ikke ut som GNR fra gamle dager, men det er jo ikke det heller. På plata er det noen sanger som er rett å slett jæ##a bra! For meg var dette en skikkelig opptur!
  Axl er konge, og dere som maser om Izzy og Slash: ja albumet hadde nok vært annerledes og heilt sikkert vært bra om de hadde vært med, men det er tydelig at Axl klarer seg utmerket på egenhånd!

 6. Ronny sier:

  Er ikke i tvil om at av nostalgiske grunner, hadde det vært kjekt å ha orginalbesetningen sammen igjen. Men det er ingen tvil om at disse nye medlemmene hadde spilt fletten av både slash og izzy. Har hørt en del live med disse nye, og det låter helt fantastisk. Kan nesten ikke vente til jeg får se de i Norge igjen. Dette er et album som bare vokser og vokser for hver gang jeg hører den. Guns`n er tilbake….

 7. Daniel sier:

  Var veldig skeptisk, men synes dette er utrolig bra. CD, Better, There WAT, Scraped, Sorry, Rihad, IRS og Prostitute er fantastisk bra, så faller det litt, men ingen låter er direkte dårlige. If the world, tja, er jo ikke en dårlig låt. Får en klokkeklar femmer av meg.

 8. I dag anmelder vi Chinese Democracy på Lydverket! Følg med klokka 18.03.

 9. Halvard Henry Dahlberg sier:

  Noen er uenig og noen er enig, Personlig er jeg nok merkelig nok overrasket positiv til chinese democracy. Det er ingen femmer på tærning album heller ingen firer. Men en god tre’er. Hvorfor ? Rett og slett er selveste chinese democracy, shackler’s revenge, better, street of dreams og I.R.S. de beste låtene på det etterlengte albumet, Men noen Appetitte For Destruction album er det ikke. Om jeg skal skylde på at duff,izzy eller slash ikke er der det gidder jeg ikke, for under ett så er dette midt under tre album.
  Dette nye albumet kommer til å selge som hakka møkk. Merk mine ord folkens. Vi blir nok ikke kvitt Axl med det første desverre,

Legg igjen en kommentar