Helgelyd med Chris Lee

Chris Lee gir deg lyden av helg og avslører hva han helst hører på når han er naken, samt hva som kiler best under pungen. Da Chris Lee gjestet Lydverket sammen med vidunderet LidoLido denne uken ga vi han i oppgave å sette sammen en aldri så liten spilleliste for helgen. Dette er Chris Lees helgesoundtrack: […]

Skrevet av:
Publisert 12:41 27 november, 2009

Chris Lee (foto Rashid Akrim/NRK P3)

Chris Lee gir deg lyden av helg og avslører hva han helst hører på når han er naken, samt hva som kiler best under pungen.

Da Chris Lee gjestet Lydverket sammen med vidunderet LidoLido denne uken ga vi han i oppgave å sette sammen en aldri så liten spilleliste for helgen.

Dette er Chris Lees helgesoundtrack:

John Mayer- Who Says I Can`t Get Stoned

Denne teksten passer supert dersom du har litt skyldfølelse for at du planlegger nok en bytur. Innta låta mens du mikser deg en longdrink og smiler lurt til deg selv på kjøkkenet. Ingen skal fortelle deg at du ikke kan ha det gøy!

Prince- Why You Wanna Treat Me So Bad

Kommer du ikke i godt humør av denne trenger du dagslyslampe. Sprett deg en øl og drikk den i dusjen før du går ut.

Spandau Ballet- True

Enten du skal ta en rolig kveld hjemme, eller ta med deg en du liker hjem etter en fuktig bytur funker denne utmerket. Suveren å være naken til, både alene og med selskap.

LidoLido- Miracle

Herlig låt fra en av Norges største talenter. Han har med seg en gjest som nesten ødelegger låta, men Lido redder den med sikker hånd. Perfekt låt til å provosere fram naboklage kl.4 om natta.

Montèe- Isle Of Now

Hele albumet er perfekt til fest! Herlige rytmegitarer og en falsettvokal som kiler lekent under pungen. Plata bør sprute ut av høytalerne i det du misker (nok en gang) den iq-løse fem-på-halv-fem-drinken før du legger deg.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Helgelyd med Chris Lee"

Legg igjen en kommentar