Heftig kveld i hovedstaden

To av de største og en mulig arvtaker inntar Oslo i kveld. Hva skal man velge? Som om det ikke var nok med et absurd antall festivaler landet over, så lander jaggu stjernene på Gardermoen på  rekke og rad. Hvis du er forholdsvis glad i kommersiell musikk er det nok å velge blant i kveld! […]

Skrevet av:
Publisert 14:57 30 juli, 2009

To av de største og en mulig arvtaker inntar Oslo i kveld. Hva skal man velge?

Som om det ikke var nok med et absurd antall festivaler landet over, så lander jaggu stjernene på Gardermoen på  rekke og rad. Hvis du er forholdsvis glad i kommersiell musikk er det nok å velge blant i kveld!

Forvent ungpikehyl blandet med popkulturell referansenikking når  «Den nye Madonna», Lady Gaga, utstyrt med to ordentlige monsterhits går på til et utsolgt Norway Cup-basert Sentrum Scene  i kveld. Hvis ikke hun spiller Pokerface og Just Dance kan du føle deg snytt, for å si det pent.

Samtidig, et par T-banestopp unna, gjør den gamle  Madonna seg ferdig sin egentlige Oslo-konsert (tirsdagens var som kjent en ekstrakonsert). Mindre ungpiker, fler eldre piker og etter rapportene fra tirsdagens konsert å dømme også langt mindre hyling enn det kommer til å bli på Sentrum Scene.  Forhåpentligvis har et par avslappende dager på sjøen gjørt at  damen unngår å «jage videre etter nye versjoner til sine gamle låter, som en flyktning i sitt eget show», og istedet leverer som få andre.

Et steinkast fra Lady Gaga gjør Metallica med Mastodon som support  en ekstrakonsert til konserten de hadde her tidligere i sommer. Hvordan det var da?  Riktig så hyggelig, spør du Pyro-gutta Asbjørn og Totto. . Mye hyling, svært få ungpiker og sannsynligvis en og annen fotballdrakt her også.

Dersom du ønsker å være på den sikre siden og unngå smittefare, fotballdrakter og vond innelukt kan vi anbefale Arctic Monkeys på nrk.no/lydverket fra 22:00 i kveld!

Her kan du se madonna fortelle om sitt noe overflatiske forhold til Metallica og Metallicas fans.

Ug her kan du se hva som skjer dersom Madonna og Lady Gaga velger å gjøre showet sammen. Eller noe.

Tags: , , , , , ,

Del "Heftig kveld i hovedstaden"
 

2 kommentarer på “Heftig kveld i hovedstaden”

  1. Thomas sier:

    Og Steve Lukather fra Toto spiller på Rockefeller kveld

  2. [...] og det med ikke mindre enn to utsolgte konserter i Oslo Spektrum. Et drøyt år etter at samme Gaga måtte stå i skyggen av Madonna i kampen om konsertpublikummet i Oslo var hun tilbake, denne gangen som ubestridt [...]

Legg igjen en kommentar