Robyn slipper ny singel. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Robyn slipper ny singel. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Heng med Robyn

Første singel fra Robyns Body Talk Pt. 2, «Hang With Me», er nå klar!

Skrevet av:
Publisert 13:02 21 juli, 2010

Det er nå klart hvilken låt Øya-aktuelle Robyn slipper først fra Body Talk Pt. 2. 19.juli annonserte Robyn.com at det er «Hang With Me» som har fått æren av å åpne ballet.

Mens den akustiske versjonen av «Hang With Me» kom ut på Robyns første album, Body Talk Pt.1 tidligere i år, er den nye versjonen i kjent Robyn-stil – høyst dansbar.

Lydverket trillet en sekser på terningen når de anmeldte Body Talk Pt. 1, så forventningene til Pt. 2 er mildt sagt høye. Forventet slipp av den andre potensielle perlen på Robyn-snora er 6.september.

Les: Robyn slipper tre plater i år!

Dancing hos David

Robyn er i vinden om dagen, og i går gjestet hun David Letterman hvor hun spilte sin første og eneste singel fra Body Talk Pt. 1 – «Dancing on my Own».

<3

Den svenske popstjernen forlater ikke USA med det første; snart legger hun ut på All Hearts-turné med selveste Kelis. Samarbeidet ble tilsynelatende avtalt over Twitter, noe som kan se ut til å ha blitt en stil Robyn liker, da også P3sessions-konserten tidligere i sommer ble avtalt på twitter med P3s musikksjef Mats Borch Bugge.

Følg Robyn på Twitter, og få med deg herlige linjer som: «I’m doing Letterman today«.

Mens Robyn stod for en magisk midtsommerskonsert på P3sessions, gjorde Kelis det motsatte da hun fremkalte guttebitching i Lydverket-redaksjonen under konserten hun leverte på Slottsfjellfestivalen. La oss håpe hun ikke trekker Robyn ned i søla på USA-turnéen.

Robyn og Kelis skal på turné.

Se den akustiske førsteutgaven av Hang with me her:

Tags: , , ,

Del "Heng med Robyn"
 

15 kommentarer på “Heng med Robyn”

 1. Einar sier:

  Robyn er heit. På en veldig rar måte. Kul artist.

 2. Nano sier:

  Synes det er veldig bra at hun spiller inn og legger ut de akustiske versjonene av låtene sine, og selv om jeg digger electronika og electronika-versjonene hennes, er det fakstisk de akustiske versjonene som umiddelbart går rett inn hos meg.

 3. Jo sier:

  herregud jeg gleder med til part 2, part 1 var/er konge:))

 4. Glenn sier:

  Hun gjør tingene på en litt ny og anderledes måte.. hel pakke.. hun har alt og litt til…

 5. MomA sier:

  Stil! Elsker den nye «Hang with Me» :)

 6. astri sofie larsen sier:

  Jeg er en kvine på 47 år.Robyn får megtil å stoppe opp.Hun har jo det vakkre,helt utrolig.Vinner jeg i lotto ,skal jeg leie deg inn i min 50 års dag.

 7. Mikael sier:

  Håper hun spiller den her på Øya :)

 8. stian_a sier:

  Ikke spesielt imponert over «Hang with me». Høres ut som en dårlig versjon av «Dancing on my own», som på sin side var lillesøster’n til «With every heartbeat». Aner enn viss stagnering hos Robyn nå.

 9. Don Nasahår sier:

  Bedre enn «Dancing on my own». Har fått den på hjernen :)

 10. Mikael sier:

  Jeg er ikke enig med deg Stian, Robyns elektro ballader syns jeg er helt fantastiske! Og er jo ikke det eneste hun produserer akkurat. Vi får se hvordan ting utvikler seg i pt.2 og pt.3 :) Go Robyn!

 11. Vetle sier:

  Dancing on my own er virkelig dårlig, både lyrisk, melodisk og produksjonsmessig. Hang with me er hakket bedre, men jeg håper hun kan komme med noe bedre enn det på pt. 2 og pt. 3.

 12. [...] vi skrev her på sidene sist uke, har en av Lydverkets favorittsvensker sluppet første smakebit fra sin andre plate i år. Vi [...]

 13. [...] Les også: Heng med Robyn [...]

 14. martin sier:

  Kva er det med nrk.no og Robyn? Ho har jo abonnement på førstesida. Eg vil aldri skjøna greia med Robyn. Noko så anstrengt, så hypa og så uinteressant treng ein ikkje å leita etter.

 15. [...] Veronica Maggio, Jonathan Johansson, Dungen, Robyn, Salem Al Fakir, Lake Heartbeat, Timbuktu, Kent, Melissa Horn, CEO og Andreas Grega. Svenskene [...]

Legg igjen en kommentar