Jonas Alaska på Slottsfjell '11. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Jonas Alaska på Slottsfjell '11. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3.

Høstens vakreste eventyr

Jonas Alaska og Maria Mena feirer høsten sammen med deg under P3Sessions om få timer. Hør konserten direkte på P3 kl. 19!

Skrevet av:
Publisert 13:59 19 oktober, 2011

I kveld er det igjen duket for P3Sessions, denne gangen med Maria Mena og Jonas Alaska, begge albumaktuelle i disse dager. Med Popsalongen-programleder Aishath Afeef i førersetet kan du dermed høre to høstromantikere spille live på radioen din kl. 19.

Det er kun få uker siden Jonas Alaska gav ut sin selvtitulerte albumdebut etter flere måneder i hypemaskineriet, og vår egen anmelder vurderte debuten til et imponert terningkast fem. 22-åringen fra Aust-Agder er utvilsomt en av landets største Bob Dylan-fetisjister, og musikken hans låter også deretter, med skinnslips, en gammel kassegitar og vakre låter preget av høsttider og nostalgi lagt til regnestykket. Få ting vil trolig føles mer passende enn hans nylig P3-listede «October», en gåsehudfremkallende hyllest til en ung og avdød bekjent.

Se vår hjemme-hos-reportasje fra Åmli, Aust-Agder:

Maria Mena har også gitt ut et høstpreget og personlig album i år, Viktoria, titulert etter hennes mellomnavn. Viktoria er – imponerende nok, hennes fortsatt unge alder tatt i betraktning – hennes sjette albumutgivelse, og hun høres fortsatt like melankolsk, utleverende og personlig ut som alltid. Mena lover likevel å spille også eldre og kjente låter, som «Sorry» og «Eyesore».

- Det blir en god blanding av gammelt og nytt, men mest nytt. Jeg vil ikke si for mye om selve showet, for musikk bør ikke beskrives, det bør oppleves, sier Maria.

Med andre ord er det på tide å handle inn store mengder varm drikke, sjarmerende ulltepper og gjøre seg klar foran det slitne radioapparatet til P3Sessions feirer høsten i kveld. Du hører det hele, direkte på P3, kl. 19.

Tags: , , , ,

Del "Høstens vakreste eventyr"
 

2 kommentarer på “Høstens vakreste eventyr”

  1. Vegard Johansen sier:

    Når begynner det? Jeg må bestille fly strategisk så jeg ikke går glipp av Jobben :3

  2. [...] Høstens vakreste eventyr Jonas Alaska. (Foto: Promo, [...]

Legg igjen en kommentar