Tenacious D fra en VH1-konsert i 2008. Foto: Scanpix/Reuters/Mario Anzuoni

Tenacious D fra en VH1-konsert i 2008. Foto: Scanpix/Reuters/Mario Anzuoni

Hør: Tenacious D

Humorduoens tredjealbum Rize of the Fenix kan høres i sin helhet her.

Skrevet av:
Publisert 9:32 30 april, 2012
Albumcover: Rize of the Fenix

Albumcover: Rize of the Fenix

11. mai slipper de amerikanske humorrockerne Jack Black og Kyle Gass, bedre kjent som Tenacious D, sitt tredje album. Albumet, som har fått navnet Rize of the Fenix, er bandets første utgivelse siden The Pick of Destiny fra 2006, som også var lydsporet til filmen med samme navn hvor Black og Gass spilte hovedrollene.

Les også: Musik ska byggas utav glädje?

The Pick of Destiny ble aldri det helt store, noe duoen gjorde narr av i den første teaser-videoen til Rize of the Fenix, som du kan se og lese mer om her: Tenacious D er tilbake

Black og Gass har også på dette albumet fått med seg Foo Fighters-frontmann Dave Grohl på trommer, som også spilte trommer på de to foregående Tenacious D-albumene.

Hør hele Tenacious D – Rize of the Fenix her:

Tags: , , , ,

Del "Hør: Tenacious D"
 

13 kommentarer på “Hør: Tenacious D”

 1. Trodde Jack Black døde etter Hi-fidelity… Det er en fyr som likner Black i filmer som The Holyday, school of rock og annet CRAP, men orginalen er tydelig død. RIP!

 2. Trodde Jack Black døde etter Hi-fidelity… Det er en fyr som likner Black i filmer som The Holyday, school of rock og annet CRAP, men orginalen er tydelig død. RIP!

 3. Trodde Jack Black døde etter Hi-fidelity… Det er en fyr som likner Black i filmer som The Holyday, school of rock og annet CRAP, men orginalen er tydelig død. RIP!

 4. http://www.eddyjacobsen.com/lyrics-radio-video.htm  Merkelig musikk; – om det er det det er; høres ut som NSB sliter opp  Doverfjellet!!!

 5. Anonym sier:

  Crazy stuff but to the point that I actually like it!

 6. Anonym sier:

  Crazy stuff but to the point that I actually like it!

 7. Anonym sier:

  Rått!

 8. Anonym sier:

  Rått!

Legg igjen en kommentar