Hør Rick Ross legge ut om dop og humanisme

Før Lydverket-favoritten Rick Ross leverte en noe halvhjertet konsert på Rockefeller Lørdag 15.juni tok vi selvsagt en prat med miamibamsen/kokianimportøren/ plateselskapgrunderen. Ikke overraskende var han høy som et hus. Men den forholdsvis lubne fyren var sannelig konfronterende også. Rick Ross er ikke noe å spøke med. Det fikk Lydverkets utsendte Andreas Øverland merke, omtrent på […]

Skrevet av:
Publisert 16:59 17 juni, 2008

ricky.jpg

Før Lydverket-favoritten Rick Ross leverte en noe halvhjertet konsert på Rockefeller Lørdag 15.juni tok vi selvsagt en prat med miamibamsen/kokianimportøren/ plateselskapgrunderen. Ikke overraskende var han høy som et hus. Men den forholdsvis lubne fyren var sannelig konfronterende også.

Rick Ross er ikke noe å spøke med. Det fikk Lydverkets utsendte Andreas Øverland merke, omtrent på kroppen, på den nedrøyke backstagen på Rockefeller, lørdag kveld. Riktignok kjenner Miami-mannen (i følge seg selv) Noreaga. ( The real Noreaga, altså kokaingangsteren, ikke rapperen). Og riktignok hevder han å ha solgt kokain for flerfoldige millioner i fjor. Men at en journalist skulle være en trussel ville man vel neppe tro?

Overraskelsen var derfor stor da Rick Ross stilte seg opp syv cm fra Øverlands ansikt og gav ham et knallhardt blikk i de minuttene intervjuet varte. Riktig hyggelig ble det aldri, for å si det sånn.
Her kan du høre Ross prate om dop og umoral: rick-ross-om-dop.mp3

Her kan du høre gangsteren fortelle om hvordan Europa har behandlet ham: ricky-om-europa.mp3

Hele entouraget til «Tha Baws» nistirret og stemninga ble først hakket løsere da Øverland begynte å spørre litt om Miami og det nye albumet og andre litt mindre betente temaer enn kokain og umoral.

Her kan du høre Ricky fortelle om hvorfor Miami endelig er kommet på kartet også musikalsk:rick-ross-om-miami.mp3

Og her kan du høre hva den enorme mannen har å fortelle om den noe spesielle låta «I’m Only Human» fra sistealbumet Trilla, samt reflektere rundt hvordan Rick Ross høres ut i fremtiden. ricky-om-lata.mp3

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Hør Rick Ross legge ut om dop og humanisme"
 

4 kommentarer på “Hør Rick Ross legge ut om dop og humanisme”

 1. aslaug sier:

  litt skummelt men mest gøy

 2. chem sier:

  visste ikke at du jobba i lydverket engang jeg..derfor du gikk med en lydverket kameramann forrige gang jeg så deg ja..big ups.
  -c.

 3. «you know what I’m sayin’?»-bonanza, jo!

 4. toooth sier:

  eeh – mannen høres da virkelig ikke ueffen ut. hype…hype.

Legg igjen en kommentar