Hør nye låter fra Christina Aguilera

Det nye albumet Bionic kommer i juni, men flere av låtene har allerede lekket på nettet. Her kan du høre tittelsporet, og Aguileras samarbeid med Le Tigre, «I Hate Boys». Christina Aguilera er tilbake fire år etter Back To Basics. I løpet av de fire årene har mye skjedd. Blant annet har Lady Gaga inntatt […]

Skrevet av:
Publisert 14:03 20 mai, 2010

Christina Aguilera

Det nye albumet Bionic kommer i juni, men flere av låtene har allerede lekket på nettet. Her kan du høre tittelsporet, og Aguileras samarbeid med Le Tigre, «I Hate Boys».

Christina Aguilera er tilbake fire år etter Back To Basics. I løpet av de fire årene har mye skjedd. Blant annet har Lady Gaga inntatt posisjonen som globens nye store megastjerne. Det er helt tydelig at Aguilera har merket seg Lady Gagas rolle som innovatør og provokatør, og på Bionic har hun da også samarbeidet med det som kan krype og gå fra hipsterkatalogens gule sider. M.I.A, Santigold og Le Tigre er blant artistene hun har samarbeidet med på det kommende albumet.

Det har vært mye prat om at hun prøver for hardt å være Lady Gaga på videoen til den første singelen, «Not Myself Tonight». Selv har hun vært litt tvedtydig når det gjelder forholdet til Gaga, men sier nå at hun setter pris på en kvinne som går mot normen.

Uansett, to låter har lekket fra Bionic. Vi snakker om tittelsporet og «I Hate Boys», en låt hun gjør sammen med electrofeministene Le Tigre.

Christina Aguilera – «Bionic»:
Christina Aguilera - Bionic by nascimentov

Her kan du høre Aguileras samarbeid med Le Tigre, «I Hate Boys»:
I Hate Boys by cobraestilo2

Tags: , , , , , , , ,

Del "Hør nye låter fra Christina Aguilera"

Legg igjen en kommentar