Hør Mastodons favoritter!

Hør Mastodons favoritter!

Det går hardt for seg når Mastodon-Troy spiller bandets favorittlåter i et eksklusivt DJ-sett for Lydverket. Hør det her!

Skrevet av:
Publisert 12:57 7 april, 2011

Metall-favorittene i Mastodon har i løpet av det siste tiåret blitt et av verdens mest betydningsfulle nye band i de hardere kretser.

I disse dager er den amerikanske kvartetten ute med sitt aller første konsertalbum – og om få måneder står de på scenen i både Bergen og Norwegian Wood i Oslo, etter at fjorårets planlagte konsert på samme festival gikk med i dragsuget da hele bandets turné ble avlyst grunnet sykdom.

- Vi elsker å komme til Norge, dere har tatt oss supert imot når vi har spilt konserter, sier bassist/vokalist Troy Sanders til Lydverket.

I tirsdagens Lydverket-sending delte han et eksklusivt DJ-sett med P3-lytterne, der han plukker favorittlåter som reflekterer hele bandets musikksmak.

Troy Sanders om DJ-ing og Rilleristing-settet: Intervju med Troy i Mastodon

Blant artistene du hører i Rilleristinga er alt fra legender som Thin Lizzy og Iron Maiden til de nyere Baroness, Kylesa og Killswitch Engage – med mer.

Her hører du Mastodon-Troys Rilleristing: Rilleristing med Mastodon

Tags: , , , , ,

Del "Hør Mastodons favoritter!"
 

1 kommentar på “Hør Mastodons favoritter!”

  1. [...] Rilleristing v/ Mastodons Troy Sanders: Thin Lizzy – The Emerald Neurosis – Locust Star High On Fire – Eyes & Teeth Baroness – Wanderlust Iron Maiden – The Trooper Kylesa – Don’t Look Back Killswitch Engage – Starting Over [...]

Legg igjen en kommentar