Hør Liam og Noel i konsert!

Hør Liam og Noel i konsert!

Det nærmeste du kommer Oasis. Hør konsertene til lillebror Gallaghers Beady Eye og storebrors soloprosjekt i Lydverket P3 klokka 20!

Skrevet av:
Publisert 16:22 2 januar, 2012

Oasis ble oppløst i 2009, da Noel Gallagher etter nok en krangel med lillebror Liam ikke orka mer av bandet han ble med i på starten av 90-tallet. Oasis fortsatte under Liams ledelse, dog med nytt navn, nemlig Beady Eye. Noel på sin side starta soloprosjektet som med sitt hele navn heter Noel Gallagher’s High Flying Birds. Begge ga ut album i 2011, og i Lydverket i kveld får du konserter med begge band!

De to konsertene er begge fra Amsterdam, Liam & co. spilte på Paradiso i mars i fjor, mens konserten til Noel er fra den lille konsertscenen Melkweg i slutten av november 2011. Midtveis i siste konsert kan man høre Noel mimre om sitt første besøk i den nederlandske byen, som en lett påvirka roadie på slutten av åttitallet.

Dette er det nærmeste man kommer konsert med britpopens største og mest oppblåste band idag. Begge de nye prosjektene har også med seg flere kjente Oasis-fjes. Gem Archer og Andy Bell ble med Liam under nytt navn, mens Noel hanka inn studiopianisten til gamlebandet da han spilte inn soloplata ifjor. At du i storebrors konsert også får gamle glansnumre gjør det ikke mindre fristende å gå på radiokonsert i kveld.

HØR LYDVERKET P3 KLOKKA 20!

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Hør Liam og Noel i konsert!"
 

2 kommentarer på “Hør Liam og Noel i konsert!”

  1. Flott at Gallagher-brøderene har klart å reise seg etter oppløsningen av gamlebandet. Var i tvil om det kom til å bli mer snakk om dem i fremtiden, men både Liam og Noel har levert knallalbum som minner om glansdagene. Gleder meg til å se dem live med sine respektive band!

  2. Lasse Sørnes sier:

    Herlig time med Lydverket i går. Først en halvtime med ren britisk arroganse og så en halvtime med tidenes kanskje beste låtskriver. Herlig!

Legg igjen en kommentar