Hør: Azealia Banks

Hør: Azealia Banks

Det 21 år gamle hiphoptalentet avlyste Øya-konserten for å ferdigstille albumdebuten. Nå kan du finne trøst i gratisskiva Fantasea.

Skrevet av:
Publisert 10:18 12 juli, 2012

Øyafestivalen har i år vært ekstremt flinke til å huke tak i de dyktigste unge talentene innenfor det urbane musikksjiktet. For i tillegg til å booke Harlem-hodet A$AP Rocky, hiphopkollektivet Odd Future Wolf Gang og den kanskje viktigste musikeren akkurat nå – Frank Ocean – var også Azealia Banks ment til å opptre i Middelalderparken i august.

Men dessverre kom nyheten i april om at det 21 år gamle übertalentet hadde avlyst alle av sommerens planlagte konserter. Grunnen: for å få tilstrekkelig med tid til å fokusere på debutalbumet Broke With Expensive Taste, som er ment å slippes i september senere i år.

Miksteipen Fantasea skulle originalt komme onsdag i forrige uke, men endte opp med å bli utsatt til igår kveld. Den følger dermed opp hennes ypperlige debut-EP 1991 fra mai i år som blant annet inkluderer den grisete hitsingelen «212″.

– Jeg begynte på miksteipen med intensjonen om å slippe tonnevis med gamle ideer fri. Ideene mine utviklet seg, så jeg endret tittelen og forsøkte å gjøre prosjektet mer helhetlig. Fantasea er nesten et slags debutalbum som ble til ved en feiltakelse. Det er rart. Jeg har prøvd ut mange kule ting – lyder jeg synes var progressive, beats lagd av nære venner og forskjellige flows, skriver Banks om miksteipen på Twitter.

Gratisalbumet inneholder så mye som nitten spor – deriblant flere kutt rapperen allerede har latt flyte fritt rundt på Internett, som «Fuck Up The Fun», «Nathan (feat. Styles P)», «L8R» og «Jumanji». Kort fortalt lover Fantasea svært godt for det kommende debutalbumet.

Last ned Fantasea ved å trykke på albumomslaget nedenfor.

Albumomslaget til gratisalbumet Fantasea av Azealia Banks.

Albumomslaget til gratisalbumet Fantasea av Azealia Banks.

Sporliste:

01. Out of Space
02. Neptune feat. Shystie
03. Atlantis
04. Fantasea
05. Fuck Up the Fun
06. Ima Read
07. Fierce
08. Chips
09. Nathan feat. Styles P
10. L8R
11. Jumanji
12. Aquababe
13. Runnin’
14. US
15. Paradiso
16. Luxury
17. Azealia Skit
18. Esta Noche
19. Salute

Tags: , , , , , , ,

Del "Hør: Azealia Banks"
 

6 kommentarer på “Hør: Azealia Banks”

  1. Harald Kvisli sier:

    Navnet hennes er skrevet feil i overskriften. Skal være Az-EA-lia Banks, ikke Az-AE-lia Banks. :)

  2. Harald Kvisli sier:

    Navnet hennes er skrevet feil i overskriften. Skal være Az-EA-lia Banks, ikke Az-AE-lia Banks. :)

  3. bo71 sier:

    Hun er bare sååå råsexy og pen!

Legg igjen en kommentar