Rick Ross kontemplerer om året som har gått, og gir deg gratis mixtape.

Rick Ross kontemplerer om året som har gått, og gir deg gratis mixtape.

Gratis plate fra Rick Ross

Mens snøen laver ned i Norge, laver snøen ned i Miami når Rick Ross gir deg gratis mixtape.

Skrevet av:
Publisert 16:38 1 januar, 2011

Rick Ross leverte en av de mest omtalte platene i 2010 med Teflon Don. Elsket, hatet, latterliggjort og hyllet, slik gikk nu dagan for Miamis største sønn. Personlig hadde jeg hans «Free Mason» som årets låt og Teflon Don som det fjerde beste albumet. Kollega Andreas Øverland brukte også betydelig mye tid i 2010 på å høre på og snakke om Rick Ross, mens Trine Aandahl knapt klarte å høre en tredjedel av platen før hun måtte skru av. I hennes oppsummering fikk Teflon Don æren av å være «årets mest oppskrytte».

Delte meninger om Ricky Rozay, altså. Det blir det sikkert også om Ashes To Ashes, mixtapen som Rick Ross denne uken la ut til gratis nedlasting. Gjestene inkluderer godfolk som Ludacris, Drake, T.I. og Ne-Yo, pluss overraskelser som Barry White og Aaliyah. På produksjonssiden hører vi selvsagt ungfolen Lex Luger med sitt signatursound, pluss monsterlyder fra The Inkredibles og J.U.S.T.I.C.E. League.

Nok prat fra Lydverket,
la oss heller gi ordet til Rick Ross og hans eventyrfortellinger om sportsbiler, håndvåpen og snøstormer av kokain. Klikk deg til www.BlowingMoneyFast.com for å laste ned Ashes To Ashes gratis. Og begynn gjerne debattåret 2011 med å fortelle oss hva du synes om Rick Ross, Teflon Don og Ashes To Ashes i kommentarfeltet under.

Bonus: Morsomt å lese Pitchfork sine anmeldelser av Rick Ross, fra Trilla til Teflon Don

Bonus 2: Stemningsfull video til «9 Piece», det Lex Luger-produserte åpningssporet på Ashes To Ashes.

Tags: , , ,

Del "Gratis plate fra Rick Ross"

Legg igjen en kommentar