Gorillaz-konserter lagt ut på nett

Gorillaz-fan? Nå har du muligheten til å se bandet fremføre nytt materiale i ferske konsertopptak. Med sin tredje plate under armene, er Gorillaz nå på vei mot turné og festivalsommer – men har allerede rukket å holde et par konserter i Storbritannia. Nå kan du se høydepunkter fra konserten i Roundhouse i London, helt gratis […]

Skrevet av:
Publisert 14:40 12 mai, 2010

Gorillaz. Illustrasjon: Promo

Gorillaz-fan? Nå har du muligheten til å se bandet fremføre nytt materiale i ferske konsertopptak.

Med sin tredje plate under armene, er Gorillaz nå på vei mot turné og festivalsommer – men har allerede rukket å holde et par konserter i Storbritannia. Nå kan du se høydepunkter fra konserten i Roundhouse i London, helt gratis – her.

Plastic Beach har rullet til høye tall på terningene både internasjonalt, på blogghimmelen og her hjemme. Lydverkets anmelder kalte skiva Gorillaz’ mest ambisiøse, fryktløse og underholdende plate så langt, der den postapokalyptiske søppeldynga vi er i ferd med å stake kurs mot blir angrepet med kløkt, frekkhet og sjel.

Kløkt, frekkhet og sjel blir også å se live for de av dere som skal på Roskilde i sommer, da Gorillaz invaderer festivalen som den eneste i Skandinavia i sommer. For tegnefilmfigurene med den fete, soula elektropopen leverer også på scena, og for å varme opp kan du nå kose deg med nevnte høydepunkter fra London.

Lydverket hadde premiere på musikkvideoen «Stylo» i mars, og her kan du se Bruce Willis i vill jakt på Gorillaz en gang til:

Tags: , , , , , ,

Del "Gorillaz-konserter lagt ut på nett"
 

2 kommentarer på “Gorillaz-konserter lagt ut på nett”

  1. sweetleaf sier:

    Så konsert fra London i fjor på Svt. Svt har hatt mange feite live konserter på programmet :)

  2. [...] lagt ut på nett Posted by b-real on 05/14/2010 Gorillaz-fan? Nå har du muligheten til å se bandet fremføre nytt materiale i ferske konsertopptak. Med sin [...]

Legg igjen en kommentar