Gjentar remiksperimentet

In Rainbows, Radioheads råfrekke nettsuksess av fjoråret, bekreftet at bandets status tillater dem å gjøre ting andre band bare kan drømme om. Som å få folk til å betale for å remikse låtene deres. De gjorde det med In Rainbows-låten «Nude», og nå gjentar de suksessprosjektet med «Reckoner» fra samme plate. Flying Lotus og Diplo […]

Skrevet av:
Publisert 22:03 23 september, 2008

Screenshot fra Rediohead/Remix/Reckoner - www.radioheadremix.com

In Rainbows, Radioheads råfrekke nettsuksess av fjoråret, bekreftet at bandets status tillater dem å gjøre ting andre band bare kan drømme om. Som å få folk til å betale for å remikse låtene deres. De gjorde det med In Rainbows-låten «Nude», og nå gjentar de suksessprosjektet med «Reckoner» fra samme plate.

Flying Lotus og Diplo er blant artistene som figurerer i «konkurransen» på Radiohead Remix-siden, der bandets egne favoritter legges ut og stemmes opp og fram av fans. Har du i deg det som trengs for å smelte de virtuelle hjertene til Thom Yorke & co, gjenstår det bare å spytte i de 48 kronene det koster å laste ned de ulike komponentene som utgjør «Reckoner».

Låten i Radiohead-tapning kan ses og høres her:

«Reckoner» (Scotch Mist Version)

[youtube PC22Lcxumgk]

Tags: , , , , , , ,

Del "Gjentar remiksperimentet"

Legg igjen en kommentar