Lag din egen Radiohead-remix

Eller som Radioheads nettsider ville formulert det: N/å kan du_remixe >>> _here_ Radio/head _here_. Det er den nye singelen «Nude» det er snakk om, og Radiohead har lagt ut sporene fra låten (gitar, trommer, bass, vokal og strykere/effekter) til salgs på iTunes. De kan du kjøpe, og lage din egen versjon av låten med. Ikke […]

Skrevet av:
Publisert 14:19 2 april, 2008

Radiohead - In Rainbows

Eller som Radioheads nettsider ville formulert det: N/å kan du_remixe >>> _here_ Radio/head _here_.

Det er den nye singelen «Nude» det er snakk om, og Radiohead har lagt ut sporene fra låten (gitar, trommer, bass, vokal og strykere/effekter) til salgs på iTunes. De kan du kjøpe, og lage din egen versjon av låten med.

Ikke så dumt dette heller, Radiohead. Hvert spor koster like mye som kun låten (8 kr), så der har man glatt solgt én låt for 48 kr. Men så kan du i tillegg legge din blokkfløyte-solo over Thom Yorkes følsomme vokal.

Du kan altså slå deg løs, på grytelokk eller MIDI-keyboard, mikse og trikse, og lage din helt egne remix av «Nude». Når du er fornøyd kan du laste den opp på radioheadremix.com. Der kan folk stemme på den råeste låtversjoner fram til 1. mai, og Radiohead vil høre på de beste. Du har så klart ingen rettigheter til remixen du har laget. Det får da være måte på. Men du kan få lov til å legge din egen Nude-versjon på Facebook, Myspace og alskens bloggrask du holder på med.

Tags: , , , , ,

Del "Lag din egen Radiohead-remix"
 

3 kommentarer på “Lag din egen Radiohead-remix”

  1. erik sier:

    Fet versjon! Litt dub-aktig, likern’.

Legg igjen en kommentar