Gi meg noe kontrabass

Stein Torleif Bjella, en kontrabass, et trekkspill og Kjartan Kristiansen på dobro. Mer skal det ikke til for å lage Lydverket Spanderer-magi fra Trænafestivalen.

Skrevet av:
Publisert 2:54 9 juli, 2010

Stein Torleif Bjella & gjengen spanderer (Foto: Thomas Søbstad, NRK Lydverket)

Det største problemet med å få Stein Torleif Bjella til å spandere en låt på Træna, er ikke å spørre om han har lyst, for det har han. Problemet er å frakte kontrabassen rundt halve øya til en vakker liten gård vi har sett oss ut. Så er det Kjartan Kristiansen som trenger å låne en kulepenn for å fikse litt på dobroen sin. Men problemer er til for å løses. Kontrabassen kommer seg dit den skal, jeg har en kulepenn i vesken, og eierne av gården ønsker oss hjertelig velkommen.

Dermed er det duket for en minneverdig fremførelse av den glimrende historiefortellerens «Redningsmann» fra fjorårets Kristiansen-produserte album Heidersmenn. Og vi er ikke alene, for et lite, men entusiastisk publikum som tilfeldigvis kom ruslende forbi, har slått seg ned i gresset. Nesten alle Trænas fluer har også meldt sin ankomst. Bjella og gjengen hans leverer, ikke overraskende, til gull.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Gi meg noe kontrabass"
 

3 kommentarer på “Gi meg noe kontrabass”

  1. [...] er ikke mer enn et par timer siden  Stein Torleif Bjella leverte en gullkantet Lydverket Spanderer for oss på et lite gårdstun. Nå er det  Langteltet som gjelder, og det er stappfullt. Det er [...]

  2. [...] Se en nydelig Lydverket spanderer med Stein Torleif Bjella her. [...]

  3. [...] Se og hør her /* */ /* */ /* */ ArtisterÅge Aleksandersen Flere artister kommer. Følg med! Copyright © 2012 Verket '12. All Rights Reserved. Design av Handverk Utvikling av Armed Design. [...]

Legg igjen en kommentar