Går ønsket ditt i oppfyllelse?

Tidligere i høst spurte vi seerne våre hvilke reportasjer dere aller helst ville se i en ideell Lydverket-sending. I morgen kommer programmet som er laget utifra de mange forslagene vi fikk inn. Men allerede nå får du en liten smakebit på et av innslagene. For  – flere av ønskene som kom inn til «drømmesendingen» dreide […]

Skrevet av:
Publisert 11:19 25 november, 2008

En mann mange ønsket seg i Lydverkets "Drømmesending"

Tidligere i høst spurte vi seerne våre hvilke reportasjer dere aller helst ville se i en ideell Lydverket-sending.

I morgen kommer programmet som er laget utifra de mange forslagene vi fikk inn. Men allerede nå får du en liten smakebit på et av innslagene.

For  – flere av ønskene som kom inn til «drømmesendingen» dreide seg om den amerikanske folk-musikeren Townes van Zandt, som det var tydelig at folk ville vite mer om. Men hvordan lager man reportasje om en mann som har vært død i mer enn 10 år?

Én tanke var å snakke med andre artister som har latt seg inspirere av Townes fantastiske musikk. En annen å lage en reportasje der man forteller hans tidvis dramatiske livshistorie. Eller man kunne vist utdrag fra noen av de fantastiske filmene som handler om Townes van Zandt.

Men det aller beste hadde jo selvfølgelig vært å høre fra han selv. Derfor tok jeg turen ned i NRKs arkiver og begynte å rote gjennom gamle pappesker. Nederst der, dukket det opp en sliten tape, som viste seg å inneholde gull! For i 1992 gjorde en av NRKs medarbeidere, Trond Lillealtern, et intervju med legenden. Der fortalte Townes om seg selv og de som inspirerte han til å ville drive med musikk.

Vi har fått bruke materialet -dette er en bitteliten smakebit.

I morgen røper vi mer av innholdet i ukens sending. Følg med her, og skru på NRK1 kl 23:15 for å se mer Townes Van Zandt og andre innslag inspirert av dere!

Tags: , , , , ,

Del "Går ønsket ditt i oppfyllelse?"
 

2 kommentarer på “Går ønsket ditt i oppfyllelse?”

  1. Mahaliali Mimoserose sier:

    Hurra!!!

Legg igjen en kommentar