Gallows varmet opp parken for Rage Against The Machine – rett på klassiker

Gallows var første band ut da Rage Against The Machine spilte i Finsbury Park i helgen. Da måtte de engelske punkerne åpne med en vaskekte engelsk klassiker. Rage Against The Machine gikk rett til toppen av den engelske hitlisten i desember med «Killing In The Name», og lovet dermed å gi sine engelske fans en […]

Skrevet av:
Publisert 12:41 8 juni, 2010
Gallows i topphumør før Finsbury Park.

Gallows i topphumør før Finsbury Park.

Gallows var første band ut da Rage Against The Machine spilte i Finsbury Park i helgen. Da måtte de engelske punkerne åpne med en vaskekte engelsk klassiker.

Rage Against The Machine gikk rett til toppen av den engelske hitlisten i desember med «Killing In The Name», og lovet dermed å gi sine engelske fans en gratiskonsert i Finsbury Park. Les mer om den konserten hos Winsents her. De valgte seg Gallows som et av supportbandene, og Watford-bandet gjorde ikke skam på æren.

Etter det brutale albumet Grey Britain tok for seg Storbritannia på 00-tallet, benyttet Gallows Finsbury Park-konserten til å hylle en annen engelsk punkklassiker. Sjekk her:

Bonus 1: Pyro dro til England for å se Gallows åpne Grey Britain-turneen.
Bonus 2: Grey Britain: låt-for-låt
Bonus 3: Gallows prater om Justin Bieber senere i Finsbury Park-konserten, før en sedvanlig kanonversjon av «Abandon Ship»:

Tags: , , , , ,

Del "Gallows varmet opp parken for Rage Against The Machine – rett på klassiker"
 

1 kommentar på “Gallows varmet opp parken for Rage Against The Machine – rett på klassiker”

  1. [...] Crooked Vultures, Gallows, Julian Casablancas, Serena Maneesh, Ellie Goulding, Karpe Diem og Yelawolf. Dette er bare [...]

Legg igjen en kommentar