Funky live soul og The Lionheart Brothers på P3

Gled deg til livemusikk, trommisaudition, anmeldelser og mengder av den beste nye musikken på Lydverket på P3 fra kl 18:03: I januar 2007 slapp norske The Lionheart Brothers sitt kritikerroste album Dizzy Kiss. Å kombinere tre barn og fulltidsjobb med å spille i bandet ble imidlertid vanskelig for trommis Peter Rudolfsen. Han slutta, og nå […]

Skrevet av:
Publisert 17:35 17 november, 2008
Eli "Paperboy" Reed & The True Loves spiller hos Lydverket. Foto: Christian Finnskog

Eli "Paperboy" Reed & The True Loves spiller hos Lydverket. Foto: Christian Finnskog/NRK P3

Gled deg til livemusikk, trommisaudition, anmeldelser og mengder av den beste nye musikken på Lydverket på P3 fra kl 18:03:

I januar 2007 slapp norske The Lionheart Brothers sitt kritikerroste album Dizzy Kiss. Å kombinere tre barn og fulltidsjobb med å spille i bandet ble imidlertid vanskelig for trommis Peter Rudolfsen. Han slutta, og nå må bandet finne seg ny trommeslager. Lydverket henger seg på de første testene av ny trommis.

Nye plater kommer hver uke. To av dem anmeldes på Lydverket hver mandag. I kveld tar Mats Borch Bugge for seg nytt fra Anna Ternheim og The Bronx.

Duffy og Amy Winehouse er ikke de eneste som lar seg fascinere av gammel soul og funk. Massachusetts’ Eli ”Paperboy” Reed har med bandet sitt The True Loves begått bragden å sette oss vellydende langt tilbake i tid med sitt album Roll With You, til den gang James Brown, Otis Redding, Sam Cooke og Wilson Pickett regjerte. Hør Reed som spiller opp med hele bandet til Studio 19 på Marienlyst, og gir oss en eksklusiv minikonsert.

Tags: , , , , , ,

Del "Funky live soul og The Lionheart Brothers på P3"
 

1 kommentar på “Funky live soul og The Lionheart Brothers på P3”

  1. Magnus sier:

    litt urbant…

Legg igjen en kommentar