Lana Del Rey. Foto: Promo

Lana Del Rey. Foto: Promo

- Folk ville ikke vært skeptiske hvis jeg var en mann

Lana Del Rey er lei av alt leppesnakket.

Skrevet av:
Publisert 12:09 4 november, 2011
Albumcover: Lana Del Ray A.K.A Lizzy Grant (2008)

Albumcover: Lana Del Ray A.K.A Lizzy Grant (2008)

Mye har blitt sagt og skrevet om stjerneskuddet Lana Del Rey siden den 50-talls nostalgiske Hollywood sadcore-låten ”Video Games” ble sluppet i sommer. Lydverkets Maria Horvei skrev blant annet i høst en lengre kommentar om at hun elsket henne, men at det var tåpelig at hun prøvde å skjule tidligere utgivelser.

Og nå er den 25 år gamle New York-damen lei av all skepsisen og alle skriveriene om det som ikke har noe med musikken hennes å gjøre. I et intervju med magasinet Wonderland, fortalte Del Rey nylig at hun mente hun ville fått mer oppmerksomhet omkring musikken sin, hvis hun var en mann.

- Hva andre mener om meg har jeg ikke noe med, men det betyr ikke at jeg ikke blir lei meg. Jeg er sikker på at det ikke ville ha skjedd hvis jeg var en mann, sier Del Rey til magasinet.

Og spesielt leppene til Lana Del Rey har vært et hett samtaleemne, noe som går hardt innpå og påvirker humøret hennes.

- Man ønsker jo ikke at noen skal si noe vondt om deg, og humøret mitt forandrer seg fra dag til dag på grunn av det. Når noen blir populære så raskt, vil det alltid være en viss skepsis, men det er ikke grunn nok til å være uhøflig og stygg, sier Del Rey.

For det er ikke bare folks meninger om utseendet hennes som plager Lana Del Rey. Det at folk prøver å grave fram gamle låter fra før ”Video Games”, er noe hun og plateselskapet helst vil holde hemmelig, og har fjernet alt hun tidligere har gjort fra iTunes og andre nedlastnings– og streamingtjenester, under navnene Lizzy Grant og Lana Del Ray (legg merke til Ray og ikke Rey).

Hvis du likevel vil vite hvordan Lana Del Rey hørtes ut i februar, altså før hun ble kjent som Gangsta Nancy Sinatra og ”debutsingelen Video Games”, så har vi funnet fram elektropop-Lana Del Rey og låten ”Daddy Issues”.

Lana Del Rey – Daddy Issues

Tags: , ,

Del "- Folk ville ikke vært skeptiske hvis jeg var en mann"
 

1 kommentar på “- Folk ville ikke vært skeptiske hvis jeg var en mann”

  1. Anonym sier:

    Hadde Lana vært mann, tror jeg vel at leppene hadde fått være i fred.
    Slik sett har hun vel rett i at det hadde blitt mindre leppesnakk.

Legg igjen en kommentar