White Lies på Hove. Foto: Kim Erlandsen/NRK P3

White Lies på Hove. Foto: Kim Erlandsen/NRK P3

Flere hvite løgner

White Lies legger ut på verdensturné – og kommer til Oslo. Sniklytt på deres nye singel nå!

Skrevet av:
Publisert 14:13 15 november, 2010

I Lydverket forrige uke tok vi for de nye stadionrockerne, med Kings of Leon i spissen. Et annet band som er på full fart mot stadionformatet er britiske White Lies, som opplevde gigantsuksess med debutplata To Lose My Life i 2009. 17. januar neste år kommer oppfølgeren Ritual ut, og naturlig nok knyttes det store forventninger til andrealbumet.

Frontmann Harry McVeigh har avslørt at Ritual ikke kommer til å være like mørkt som deres forrige album. Til  BBC sier han at plata først og fremst handler om kjærlighet. Produsent skal være Alan Moulder, som tidligere har jobbet med band som Depeche Mode, The Killers, Nine Inch Nails og Smashing Pumpkins.

I forbindelse med utgivelsen av Ritual legger trioen ut på en verdensomfattende turné, hvor de kommer til å besøke de fleste byer mellom Sao Paolo og Paris. Og – til glede for norske fans – Oslo. 27. februar besøker White Lies Rockefeller, og allerede nå på fredag har du muligheten til å sikre deg billetter.

På fredag slippes også bandets nye singel, «Bigger Than Us». Men, ettersom låta allerede er testet ut live ved flere anledninger, er det ingenting i veien for å sniklytte:

Lydverket møtte White Lies i fjor, og snakket da om hvordan det er å skulle leve opp til en (nesten) samlet musikkpresses forventninger:

Tags: , , , , , ,

Del "Flere hvite løgner"
 

2 kommentarer på “Flere hvite løgner”

  1. bekkalokk sier:

    God nyhet

  2. Anette sier:

    Nine Inch Mail. Knis.

    Men god nyhet ja!

Legg igjen en kommentar