Få med deg kveldens sending!

Sivert Høyem varmer opp til Norgesturné med å spille live i kveldens Lydverket. Hør han fortelle om hvorfor han nesten ikke kom inn i statene. Dave Mustaine forteller om episoden som fikk han sparket fra Metallica, og Bylarm-juryen røper sine 2010-favoritter.   Dagens lydverketsending byr, som alltid, på en rekke høydepunkter. Sivert Høyem leverte et knallsett […]

Skrevet av:
Publisert 15:04 14 oktober, 2009

sivert-liveny

Sivert Høyem varmer opp til Norgesturné med å spille live i kveldens Lydverket. Hør han fortelle om hvorfor han nesten ikke kom inn i statene. Dave Mustaine forteller om episoden som fikk han sparket fra Metallica, og Bylarm-juryen røper sine 2010-favoritter.  


Dagens lydverketsending byr, som alltid, på en rekke høydepunkter. Sivert Høyem leverte et knallsett foran et stappfullt og veldig utsolgt internasjonalen og du får selvsagt se en av låtene i dagens sending. I tillegg fortalte den tidligere Madrugada-vokalisten om sitt nervepirrende møte med amerikanske immigrasjonsmyndigheter.
I disse dager velger By:Larm ut hvilke artister som skal spille på bransjefestivalen som har breaket alt fra BigBang til John Olav Nilsen&Gjengen de siste årene. Vi fikk deler av juryen på besøk, og de avslører i kveldens sending hvilke navn vi bør se opp for i framtiden. 

 Megadeth-frontmann Dave Mustaine har i en god del år forsøkt å styre klar av å prate om sin fortid i Metallica. I kveldens sending får du se en litt bitter, nykristen Mustaine fortelle om hvorfor han slo til James Hetfield, og hvorfor en hund er den egentlige grunnen til at han ikke lenger er en del av Metallica.

Har du barn? Er du lei av smurfehits og irriterende frosker i CD-spilleren? Kveldens sending byr på alternativer for deg.  Vi har nemlig kartlagt den nye barnemusikken, som er minst like givende for voksne!
Nok å glede seg til altså! NRK 1 23:15.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Få med deg kveldens sending!"
 

3 kommentarer på “Få med deg kveldens sending!”

 1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, Vivi Stenberg. Vivi Stenberg said: Kan indie redde barneforeldre med Sabeltann-aversjon? Lydverket i kveld: http://bit.ly/LruLQ [...]

 2. Ruben Gran sier:

  Gleder seg, ja. Varm opp på P3 kl 20, hvor du får detta:
  Hvorfor har stemmen til Stevie Nicks fra Fleetwood Mac blitt mørkere og mørkere, hvorfor har Bob Dylans stemme blitt så hes at vi nesten ikke kan høre hva han synger og hva er årsaken til at Prince nå synger som om han bruker nesa mer enn munnen? Logopeden forklarer artisters stemmeforandringer.

  Dagen i dag er enda en dag for minnebøkene over musikkhistorien. Bli med i tidsmaskinen, eventuelt på en skikkelig syretrip, med rockarkeolog Thomas Felberg.

 3. Kristoffer Avaldsnes Gilje sier:

  Har alltid lurt litt på dette med Nicks’ stemme, blir greit å få hørt begrunnelsen fra noen som virkelig kan noe om det. Blir herlig med en time Lydverket fulgt av to timer Urørt. Gleder meg!

  Når det gjelder Mustaine syns jeg han har oppført seg som en liten unge flere ganger i løpet av sin karriere. Han virker rett og slett litt gretten fra tid til annen. Metallica er ikke det eneste bandet han har kranglet med. Ellers har vi jo også Pantera. Merkelig nok la han alle vonde følelser mot Pantera bort da Dimebag døde.

  Gleder meg!

Legg igjen en kommentar