Første livstegn fra Flowers

Hør The Killers-vokalist Brandon Flowers’ første fremstøt som soloartist.

Skrevet av:
Publisert 11:56 21 juni, 2010

Brandon Flowers (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Mens The Killers har pause, har vokalist Brandon Flowers brukt tiden til å spille inn soloalbum. I dag kom første singel, og du kan høre den her.

På sin egen 29-årsdag, slipper Brandon Flowers første singel det kommende soloalbumet Flamingo. Låten heter «Crossfire» og skal angivelig ha blitt skrevet til en Killers-plate. Den høres ihvertfall ut som en Killers-låt:

Når en ser på produsentene Flowers har hentet inn, kan det tyde på at det kan blir en storslått solodebut. Daniel Lanois er først og fremst kjent som U2 sin faste produsent, og i tillegg har han benyttet seg av Brendan O`Brien, som har jobbet mye med Pearl Jam, Bruce Springsteen og Stone Temple Pilots.

Det kan se ut som at Flowers sin barndomsby Las Vegas har vært til stor inspirasjon for denne plata. Tittelen Flamingo, er hentet fra det kjente casinoet i Vegas med samme navn, og blant titlene på plata, finner en låter som»Welcome to Fabulous Las Vegas».

Flowers har også bekreftet at plata kommer til å inneholde en gospelsang, og en duett med Jenny Lewis fra Rilo Kiley. Flamingo er planlagt utgitt i september.

I fjor, møtte Lydverket Brandon Flowers på Hove, og du kan se deler av det intervjuet her.

Tags: , , , ,

Del "Første livstegn fra Flowers"
 

4 kommentarer på “Første livstegn fra Flowers”

  1. Trond sier:

    kjedelig

  2. Bonzo sier:

    Hører ingenting, helt dødt.

  3. Håkon sier:

    Haha grusomt kjedelig! Vel godt han ikke drar med resten av gutta i the killers ned i søla. Slik han gjorde med Day & age

  4. [...] The Killers annonserte for en tid tilbake at bandet tar en pause fra hverandre. Vokalist Brandon Flowers har i mellomtiden spilt inn en soloplate som slippes i september, og første låt fra albumet kan du høre her. [...]

Legg igjen en kommentar