Følg Cut Copy hjem

I dag ble det klart at den dansbare australske trioen Cut Copy skal spille på Øyafestivalen i august. Mens vi venter, kan du enn så lenge være med og følge Cut Copy hjem til hotellet. Elektropoptrioen slapp nylig sitt andre album In Ghost Colours. Cut Copy har vært nummer en på australske lister, og var […]

Skrevet av:
Publisert 14:29 29 april, 2008

Cut Copy and Paste (Foto: Wikipedia)

I dag ble det klart at den dansbare australske trioen Cut Copy skal spille på Øyafestivalen i august. Mens vi venter, kan du enn så lenge være med og følge Cut Copy hjem til hotellet.

Elektropoptrioen slapp nylig sitt andre album In Ghost Colours. Cut Copy har vært nummer en på australske lister, og var en stund det mest bloggede bandet i følge musikkbloggen Hype Machine. Midt i april fløy Cut Copy rett fra Australia til Norge for å spille på Blå i Oslo. Etter lydsjekk var det en sliten men munter gjeng som aller helst ville på hotellet for å slappe av. Problemet var bare at Cut Copy har en usedvanlig kjapp tourmanager.

Hør tourmanageren forsvinne
cut-copy-teaser.mp3

Cut Copy var på vei hjem til hotellet, og hadde vanskeligheter med å holde følge med den superraske tourmanageren. Og det ble ikke lettere da de plutselig møtte kjentfolk, på en bro over Akerselva i Oslo.

Intervju med Cut Copy på vei hjem til hotellet
cut-copy.mp3

Tags: , , , ,

Del "Følg Cut Copy hjem"
 

6 kommentarer på “Følg Cut Copy hjem”

 1. magne g. sier:

  bare litt flisespikk.no herfra: hype machine er ikke en blogg, men en blogg-aggregator. dvs at den får feeds fra alskens blogger, og gjør dem søkbare for folk. (omtrent som google, altså, bare at det kun er musikkblogger som blir indeksert.)

  utover det så er jo hype det beste nettet har å by på om dagen ;D

 2. magne g. sier:

  og forresten: «in ghost colours» er årets album! lett!

 3. Beate sier:

  «In Ghost Colours» – et flott album. Og takk for presisering. Neste gang skal jeg korrekt skrive «det mest bloggede bandet i følge blogg-aggregatoren Hype Machine som får feed fra alskens blogger, og gjør den dem søkbare for folk. (omtrent som google, altså, bare at det kun er musikkblogger som blir indeksert.)» Tutto bene, eh?

 4. svakaffi sier:

  ja, mye bedre! :)

 5. magne g. sier:

  næsj, rekker med «musikksaiten» for min del ;)

  peace out, god helg :D

 6. [...] rapporter tyder på at det kan drøye så lenge som til over nyttår. Inntil da kan du kose deg med Lydverkets møte med Cut Copy fra 2008. Og se usammenhengende biter fra årets plateinnspilling [...]

Legg igjen en kommentar