Er Jadakiss ekte?

I går var den store dagen for hip hop-kidsa på Hovefestivalen. Trønderbråkebøttene i Bromstad Billionaires åpna festivalen. Så var det indie-hip hop fra LA med U-N-I, før Fat Joe sitt tonnevis av legendemateriale rullet ut på scenen med crew’et sitt. Men øverst på plakaten stod Jadakiss. Lydverket møtte han minutter før han entret scenen. Jadakiss […]

Skrevet av:
Publisert 13:54 23 juni, 2009

I går var den store dagen for hip hop-kidsa på Hovefestivalen. Trønderbråkebøttene i Bromstad Billionaires åpna festivalen. Så var det indie-hip hop fra LA med U-N-I, før Fat Joe sitt tonnevis av legendemateriale rullet ut på scenen med crew’et sitt. Men øverst på plakaten stod Jadakiss. Lydverket møtte han minutter før han entret scenen.


Jadakiss ble født i 1975 i Yonkers, rett nord for The Bronx i New York, og fikk fødselsnavnet Jason Phillips. Via gruppene The LOX og plateselskapet Ruff Ryders har han bygd seg opp som en av USAs mest kredible rappere, med  tre soloalbum, og en haug med mixtapes, på samvittigheten.  Hans siste skive The Last Kiss har ikke fått full distribusjon i Norge enda, men i USA klatret den helt til tredjeplass på Billboards albumliste i april.

Lydverket satte seg ned med mannen på Hovefestivalen for å snakke om det nye albumet, respekt og spenn.

Les også anmeldelsen av konserten med Fat Joe her.

Og enda flere Hoveandmeldelser her.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Er Jadakiss ekte?"

Legg igjen en kommentar