Spill video

En juleklassiker…

… til glede for nye lesere: Thom Hell, Ane Brun og Lindstøm covrer Paul McCartneys «Wonderful Christmastime» eksklusivt for Lydverket.

Skrevet av:
Publisert 10:00 25 desember, 2010

Trenger du en pause fra feit føde og svette slektstreff? Vi også.

Og for å hedre julens egentlige budskapå endelig ha tid til å sette seg ned og høre på god musikk - har vi rotet fram en julesang våre tre norske favorittartister gjorde for oss på tampen av 2008: Ane Brun, Thom Hell og Lindstrøm pusser opp Paul McCartneys herlig cheesy julehit «Wonderful Christmastime» fra 1979. Enjoy!

Teksten ble opprinnelig skrevet av Ingerid Stenvold 16 desember 2008:

God jul fra Norges beste

Lydverket synes Brun, Hell og Lindstrøm står bak årets norske album. Sjekk julesangen de spilte inn for oss!

Gratulerer! Ane Brun, Thom Hell og Lindstrøm står bak de tre beste norske albumene i 2008, etter Lydverket-redaksjonens mening. Sammen står de tre også bak årets unike julehilsen fra Lydverket til alle dere der ute: En nydelig, passe uhøytidelig, passe corny og passe julete cover av Paul McCartneys “Wonderful Christmas Time”.

Ideen om å bringe de tre sammen, kom da vi satt med den endelige Topp 3-lista i hånda. Ane Brun, Thom Hell og Lindstrøm. Tenk om vi klarte å bringe de tre sammen for å spille for oss? Og litt mer utopisk: Tenk om de kunne gjøre en julelåt, siden det snart er jul?

Kanskje for mye å forlange, men ideen var samtidig så forlokkende at vi ikke kunne la være å spørre. Og for en gjeng! Med smil om munnen kasta de seg rundt: Lindstrøm kom opp med låten og la grunnkompet, Ane la på vokal i Stockholm og Thomas i Oslo.

Vi takker og bukker og deler den gladelig med dere: God jul!

Og for de som er interessert – her er originalen med Sir Paul også:

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "En juleklassiker…"

Legg igjen en kommentar