Leif And The Future. Promobilde.

Leif And The Future. Promobilde.

Du kan bli ikonisk

Sur fordi du aldri blei Lano-ungen? Fortvil ikkje, du kan nemleg bli coverfjeset på debutplata til Leif and the Future.

Skrevet av:
Publisert 15:13 20 juli, 2011

Leif & the Future slepp Songs of Youth 23. september. Då dei blei Ukas Urørt, blei det sagt følgjande om bandet:

«Vi befinner oss hutrende alene i isødet som er verdens ende. Snikende kommer en deilig analog synth, et par krystallklare gitarer åpenbarer seg og Leifs varme vokal får istappene til å dryppe. Tenk en arktisk versjon av Doves, drøyt 25 år tidligere, midt under new wave/romantic-perioden- og tampen brenner.»

No leitar dei etter det rette andletet til coveret. Kanskje er det deg? Eller litlebror din? Guten som skal pryde plateomslaget er ein stad mellom 10 og 18 år. Hotshot fashion-punkfotografen Simon Skreddernes tek bileta, så det er ingen fare for at du ender opp med eit nytt konfirmasjonsbilete. Plata handlar om det vakre og harde med å være ung.

Ryktet vil ha det til at bandet er i ferd med å lande ein avtale i Tyskland, så moglegheita for å bli ikonisk er så absolutt til stades.

Forslag må sendas til hey@leifhaaland.com sporenstreks!

Leif & The Future by Brilliance Records

Leif & The Future – «Let You Go RAC Remix»:

Tags: , ,

Del "Du kan bli ikonisk"
 

1 kommentar på “Du kan bli ikonisk”

  1. [...] i sommer etter etter personer til å pryde coveret til deres debutalbum. Under overskriften “Du kan bli ikonisk” frister de med muligheten til å bli medlem av den eksklusive klubben som kan skryte på seg [...]

Legg igjen en kommentar