På tirsdag var Christian Ingebrigtsen med i ukas debatt. Her er han i Skien tidligere i år. Foto: Trond Reidar Teigen/SCANPIX

På tirsdag var Christian Ingebrigtsen med i ukas debatt. Her er han i Skien tidligere i år. Foto: Trond Reidar Teigen/SCANPIX

Du hater artistbarna

A1 i studio hjalp ikke. Flertallet syns barn av artister burde finne noe annet å gjøre enn å følge i foreldrenes fotspor.

Skrevet av:
Publisert 10:00 16 oktober, 2010

I ukas debatt om musikkrelatert aktualitet skulle vi til bunns i hvorvidt panelet, ved Kristin Winsents og Rannveig Falkenberg-Arell, og du elsker eller hater at barn av artister selv blir artister.

I det siste har vi sett og hørt avkommet til Will Smith, Lillebjørn Nilsen, Sting, E-40, Morten Harket og Bruce Dickinson flagre med artistambisjonene. Lenger bak i historien er tilfellene utallige, med Sinatra, Marley, Cole, Dylan og Buckley blant de mest kjente.

Se og hør en rekke barn av artister som ble artister her

I tirsdagens debatt inviterte vi A1s Christian Ingebrigtsen, sønn av Stein Ingebrigtsen, en av 70-tallets iherdigste norske artister. Han fikk ikke ta stilling til hvorvidt han elsket eller hatet, men derimot drysse førstehåndserfaring over debatten. Som at faren hans drar frem fløyta ved pianoet i jula.

Hør hele debatten:

EEH _ artistbarn _ NETT

Om Elsk eller hat:
I over fem år har Lydverkets Elsk eller hat-panel spredd heder og galle om populærkulturelle fenomener, personer og trender fra musikkens verden.

Elsk- eller hat-panelet går av stabelen i Lydverket på tirsdager. To deltakere forteller akkurat hva de mener om temaet, og når dommens tid kommer har de som vanlig hver sin stemme, mens folket – altså deg – har én: Pollen er folkets røst! I tillegg henter vi hver uke inn et orakel, som kan gi oss ekstra innsikt i det aktuelle temaet.

Pollen finner du til høyre på denne siden. Der er det to alternativer; elsk og hat. Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme deg for om ditt hjerte er isende kaldt eller glødende varmt i forhold til ukens tema.

Førstkommende tirsdag tar du stilling til hvorvidt du elsker eller hater Lady Gaga. Er det andre artister, ting eller temaer du mener vi burde diskutere? Fortell!

Tags: , , , , , ,

Del "Du hater artistbarna"
 

1 kommentar på “Du hater artistbarna”

  1. [...] år gamle Willow Smith og hennes apparat lar seg ikke stoppe av at Lydverkets lyttere hater at barn av artister selv blir artister. Nå har nemlig dattera Will Smith fått en video til låta “Whip My Hair” – [...]

Legg igjen en kommentar