Drama, drama!

Det ligger an til både politikk, romantikk, blod og feber på Lydverket på P3 fra klokka åtte i kveld. Passion Pit har holdt på i knappe to år, men allerede før de slapp det kritikerroste debutalbumet Manners i våres, var de på manges både lepper og blogger. Deres elektroniske popmusikk er grunnen, selv om den romantiske starten […]

Skrevet av:
Publisert 17:55 2 september, 2009
To glade Passion Pits på Krinken. Foto: Beate Grøndahl/NRK

To glade Passion Pits på Krinken. Foto: Beate Grøndahl/NRK

Det ligger an til både politikk, romantikk, blod og feber på Lydverket på P3 fra klokka åtte i kveld.

Passion Pit har holdt på i knappe to år, men allerede før de slapp det kritikerroste debutalbumet Manners i våres, var de på manges både lepper og blogger. Deres elektroniske popmusikk er grunnen, selv om den romantiske starten deres også kan ha hjulpet. I kveld spiller de i Oslo, men først besøker de Lydverket. 

Dagen i dag ble en blodig dag da Wishbone Ash spilte konsert i 1972. Lydverkets Indiana Jones, rockarkeolog Thomas Felberg, gir deg hele historien.

Senjas sønn Moddi har en svært uheldig type reisefeber før han i dag reiser til Island for å spille inn debutalbumet sitt.

Akter du å stemme ved Stortingsvalget, men lar ikke valgflesk, men musikksmaken til politikerne styre deg? I så fall blir du litt klokere i kveld, når vi tar en kikk i platehylla til en politiker helt ute til venstre.

Tags: , , , , ,

Del "Drama, drama!"

Legg igjen en kommentar