Drake avlyser Hove

Det kanadiske raphåpet erstattes av Karpe Diem.

Skrevet av:
Publisert 13:54 17 juni, 2010

drake2

Det kanadiske raphåpet erstattes av Karpe Diem.

Det er sykdom i nær familie som nå setter en stopper for Drakes første konsert på norsk jord noensinne, og med dette mister Hovefestivalen et av de viktigste hiphop-navnene på årets program.

Bookingansvarlig Toffen Gunnufsen er skuffet over Drake-avlysningen men fornøyd med erstatterne, som er Karpe Diem, melder NTB.

Gutta selv er er fans av Drake, og synes det er synd at rapperen må melde avbud:

– Vi synes egentlig ikke at vi kan erstatte Drake, men når han kansellerer i siste liten er alternativet en tom scene, sier Magdi og Chirag i en pressemelding.

Vår anmelder Andreas Øverland ga Drakes debutalbum terningkast fem tidligere i uken. Han mener dette er hardt slag for Hoves posisjon blant landets hiphop-hoder, men ser likevel ikke helt mørkt på det:

- Dette gjør Hove-historiens svakeste program med tanke på urban musikk enda svakere. Men Karpe Diem er jo jævlig bra live.

Med dette blir fredagsprogrammet preget av norsk hiphop med Lars Vaular, Action Man, Verk og nå Karpe Diem, samt den mye omtalte amerikanske rapperen Yelawolf.

Hovefestivalen finner sted 29. juni til 2. juli på Tromøya utenfor Arendal.

Tags: , , ,

Del "Drake avlyser Hove"
 

2 kommentarer på “Drake avlyser Hove”

  1. [...] LES: Drake avlyser Hove. [...]

  2. [...] skulle for øvrig ha spilt på Hovefestivalen i fjor sommer, men blei stoppa av sykdom i nær familie, og blei erstatta av Karpe [...]

Legg igjen en kommentar