The-Dream på SXSW 2012. Foto: Ruben Gran, NRK P3

The-Dream på SXSW 2012. Foto: Ruben Gran, NRK P3

Drømmer om sex hele tiden

Da Lydverket traff The-Dream i forkant av kveldens konsert i Kollen ble det mye snakk om sex.

Skrevet av:
Publisert 15:23 29 juni, 2012

I kveld spiller den kritikerroste låtskriveren, produsenten og soloartisten The-Dream, født Terius Nash, i Kollen.

Bak spakene har han hatt sentrale fingre med i spillet med på gigantiske hits som Beyonces «Single Ladies (Put A Ring On It)» og Rihannas «Umbrella», og på egenhånd har han gitt ut fire vellykkede r&b-plater, med en ny utgivelse klar i august.

Et sentralt aspekt ved The-Dreams lyriske univers er kjønnsdrift, noe låttititler som «Panties To The Side», «Sex Intelligent» og «Fuck My Brains Out» mer enn hinter om. Da Lydverkets Trine Sollie møtte 34-åringen i forkant av konserten, var det med andre ord naturlig å snakke om preike om puling.

Hvorfor kretser så mange av The-Dream-tekstene rundt sex?

- The-Dream drømmer om sex hele tiden. Sex er den eneste måten du virkelig kan knytte deg til mennesker på, både spirituelt og intimt. Sex er veldig mektig og altomfattende, se bare til dyreriket der alt handler om sex. Den seksuelle tiltrekningskraften er utrolig heftig.

Men hvorfor er det så viktig for deg å synge om dette?

- Jeg liker å promotere viktigheten av sex. Ikke bare i forhold, men i livet generelt, det er superviktig for menneskets eksistens og det føles så bra! Jeg vil gjerne at par som kommer sammen og hører låtene mine skal tenke at dette er lyden av oss som ligger sammen.

The Dream har også et alter ego, Terius Nash, det virker ikke som han er like sexfiksert?

- Terius Nash er mitt fødenavn, det er det jeg heter. Jeg hadde behov for et alter ego som snakket litt mer oppriktig om for eksempel forhold, og hvorfor det ikke alltid funker så bra. Terius Nash tar for seg mer sensitiv tematikk på en sensitiv måte, uten at det nødvendigvis handler om sex.

Hør hele intervjuet med The-Dream i Lydverket P3 til høsten!

Tags: , , , , , ,

Del "Drømmer om sex hele tiden"
 

2 kommentarer på “Drømmer om sex hele tiden”

  1. [...] Ware – Wildest Moments (live fra Øya ’12) Jessie, du bedåre The-Dream – Roc Viktigheten av sex Fear Of Men – Green Sea Cat Power – Cherokee (Nicolas Jaar [...]

  2. [...] – Dope Bitch feat. Pusha T Drømmer om sex Kinee – No Regret (radiopremiere!) Phil T Rich – EKTE Turboneger Hele EP’en [...]

Legg igjen en kommentar