Foo Fighters spilte på Norwegian Wood i 2008. På fredag er de tilbake. Foto: NRK

Foo Fighters spilte på Norwegian Wood i 2008. På fredag er de tilbake. Foto: NRK

Dette spiller Foo Fighters

På fredag spiller Foo Fighters sin største konsert i Norge noensinne. Hvilke låter tror du Dave Grohl har med seg i bagasjen (spoiler alert!)?

Skrevet av:
Publisert 8:33 21 juni, 2011

På fredag spiller Foo Fighters for over 20.000 nordmenn i Telenor Arena i Bærum, med Kvelertak og Sahara Hotnights som oppvarming. Dave Grohl & co fikk sin første 1. plass på VG-lista med det nye albumet Wasting Light, og virker klar for å presentere platen for nordmenn. På sine seneste konserter har Foo Fighters nemlig spilt hele fem låter fra det ferske albumet, som dermed blir den tyngst representerte platen på Foo Fighters sin spilleliste.

Sjekk hvilket terningkast Lydverket ga Wasting Lights

Foo Fighters pleier variere noe på setlisten sin, for eksempel dukker Queen-låten «Tie your mother down» opp av og til, og Lemmy fra Motörhead kom nylig på scenen i Tyskland for å gjøre den oversette Probot-låten «Shake Your Blood», men låtene under er det ganske bankers at norske fans får høre til helgen.

Det må legges til at de seneste konsertene til Foo Fighters har vært europeiske festivalkonserter hvor det ofte er veldig strengt på spillelengde. Om vi ser tilbake på turneen Foo Fighters gjorde i USA i vår, er det ofte 2-5 låter i tillegg til disse 22. Sjekk bare denne linken

Så hva synes du? Fornøyd, bitter, entustiastisk eller skeptisk? Savner du noen essensielle låter, eller er det for mye fra Wasting Light? Hva er forventningene til konserten? Tøm hjertet ditt i kommentarfeltet under.

Foo Fighters live på Kindl Bühne Wuhlheide i berlin 18. juni.
«Bridge Burning»
«Rope»
«The Pretender»
«My Hero»
«Learn to Fly»
«White Limo»
«Arlandria»
«Breakout»
«Cold Day in the Sun
«Stacked Actors»
«Walk»
«Monkey Wrench»
«Let It Die»
«Generator»
«Wheels» (Dave solo)
«Times Like These»
«Young Man Blues (Mose Allison cover)»
«All My Life»
«Best of You»
«Skin and Bones»
«Everlong»

Bonus 1: I 1996 spilte Foo Fighters en coverlåt av Angry Samoans i Norge, i 2005 var det ingen coverlåter, og dette spilte Foo Fighters da de besøkte Norwegian Wood i 2008.

Bonus 2: Lydverkets møte med Foo Fighters

Bonus 3: Lemmy rocker med Foo Fighters, kanonfete «Shake Your Blood»

Tags: , , , ,

Del "Dette spiller Foo Fighters"
 

8 kommentarer på “Dette spiller Foo Fighters”

 1. [...] Sjekk hvilke låter Foo Fighters spiller på fredag [...]

 2. Kent sier:

  The Pretender – smyger seg innpå – og så rocker det løs! Herlig rock’n roll låt som jeg liker å sette på når jeg trenger en kick-start. :)

 3. Simen sier:

  er jo ikke foo fighters sin konsert i norge, de spilte jo på Norwegian Wood for noen år siden….

 4. Camilla S. sier:

  Gleder meg til å se de live på telenor arena sier jeg bare!!!!

 5. Toa sier:

  Akkurat tilbake fra Fornebu og 150 minutter med pur glede, en Dave Grohl i finfin form og et heltent publikum. Dessverre konka PA-anlegget ut ved flere anledninger, men det brukte herr Grohl bare til bensin for (enda) flere vitser og koseprat med salen. Må nok fordøye dette noen timer før jeg helt vet hva jeg har vært med på, men i min bok var dette stort uansett spilleliste. Jeg er nok en av de Grohl omtaler som «old school fans», men Foo Fighters har så mye bra materiale å fremføre at det blir litt meningsløst å snakke om gammel og ny FF.

  Terningkastene får andre ta seg av. Jeg er storfornøyd uansett hva anmelderne skulle finne på!

Legg igjen en kommentar