Det Löser Sej i Fredrikstad

Da mannen bak «Det Löser Sej» møtte Lydverket i Fredrikstad var det klart vi ble påspandert moro! «Det årnær’ sæ», som dem sier her nede! Timbuktu hadde knapt nok kommet seg innenfor vollgravene som omkranser gamlebyen i Fredrikstad, før vi fikk overtalt han og resten av Damn! til å flekke opp instrumentene inne i en […]

Skrevet av:
Publisert 21:25 24 juli, 2009


Da mannen bak «Det Löser Sej» møtte Lydverket i Fredrikstad var det klart vi ble påspandert moro! «Det årnær’ sæ», som dem sier her nede!

Timbuktu hadde knapt nok kommet seg innenfor vollgravene som omkranser gamlebyen i Fredrikstad, før vi fikk overtalt han og resten av Damn! til å flekke opp instrumentene inne i en bortgjemt bakgård. Og med monsterhit’en «Det Löser Sej» friskt i minne syntes Timbuk, alias Jason Diakité selvsagt det var storartet at slagordet til plankebyen treffende nok er «Det årnær’ sæ». Den politisk engasjerte svensken og bandet valgte å dele den nye singelen N.A.P (Nån Annans Problem) med oss, uten at det var noe særlig problematisk. Derimot ganske så trivelig!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Det Löser Sej i Fredrikstad"
 

1 kommentar på “Det Löser Sej i Fredrikstad”

  1. Ida Fjeldbraaten sier:

    Innmari fin spanderer. Innmari fin fyr. Innmari fin konsert.

Legg igjen en kommentar