Marina and The Diamonds har blitt sammenlignet med Lana Del Rey, Lady Gaga og Katy Perry. Det liker hun ikke.  (Foto: Presse)

Marina and The Diamonds har blitt sammenlignet med Lana Del Rey, Lady Gaga og Katy Perry. Det liker hun ikke. (Foto: Presse)

- Det irriterer meg

Marina and The Diamonds liker ikke å bli sammenlignet med andre artister.

Skrevet av:
Publisert 12:45 31 juli, 2012

For et par år siden gjorde halvt britisk, halvt greske Marina Diamandis seg bemerket med hits som «Mowgli’s Road» og «I Am Not A Robot».

Siden den gang har den 26 år gamle artisten og hennes band Marina and The Diamonds turnert med både Coldplay og Katy Perry. I tillegg har hun samarbeidet med en rekke store navn – blant andre Dr. Luke, produsenten bak Jessie J’s «Price Tag» og Perrys «I Kissed A Girl».

Plagsomt

Suksessen har selvfølgelig ført til en del mediedekning - og sammenlikninger med andre musikere. Det er Marina lite begeistret for. Selv sier hun at hun har blitt sammenlignet med minst tretti ulike artister – som Lana Del Rey, Lady Gaga og Kety Perry.

I et intervju med britiske The Sun innrømmer elekropop-artisten at det er plagsomt å bli sammenlignet med andre artister.

- For å være helt ærlig er det veldig irriterende. Jeg føler jeg har blitt ekstremt mye sammenlignet med andre, og jeg gleder meg til å bli vurdert kun som meg selv, sier Marina til The Sun.

Gotisk Britney

Å sammenligne seg selv med andre artister ser derimot ikke ut til å være noe problem for Marina. Tidligere i år slapp hun sitt andre studioalbum, Electra Heart, som hun selv mener har et gotisk Britney Spears-uttrykk.

Anmeldelse: Electra Heart (2/6)

- Electra Heart er mye mer elektronisk enn det jeg har laget tidligere. Jeg ville lage et mørkere tyggegummipop-album. Grunnlaget var en gotisk Britney Spears-sound, sier artisten.

Sjekk ut «Teen Idle» fra Marina and The Diamonds’ nyeste album:

Tags: ,

Del "- Det irriterer meg"

Legg igjen en kommentar