- Det er plass til flere

Hovefestivalen er inne i sin siste dag, og heller ikke i år har det vært et utsolgt arrangement. I snitt har det vært ca. 12000 betalende festivalgjester inne på området, med tirsdag og The Killers som den mest besøkte dagen med rundt 12500. På torsdagens pressebriefing ville ikke festivalkoordinator Ian Donaldson gå ut med et […]

Skrevet av:
Publisert 15:27 25 juni, 2009
Fint vær, men ikke fullt. Foto: Kim Erlandsen, NRK

Fint vær, men ikke fullt. Foto: Kim Erlandsen, NRK

Hovefestivalen er inne i sin siste dag, og heller ikke i år har det vært et utsolgt arrangement. I snitt har det vært ca. 12000 betalende festivalgjester inne på området, med tirsdag og The Killers som den mest besøkte dagen med rundt 12500.

På torsdagens pressebriefing ville ikke festivalkoordinator Ian Donaldson gå ut med et nøyaktig tall på hvor mange det er plass til, men at det i stor grad styres av campingkapasiteten. Foreløpig er den på rundt 12000, men Donaldson påpekte at i år var ikke campen helt full.

Hovefestivalen solgte 53000 billetter i sitt første år 2007. I fjor solgte de 50000, mens det i år ser ut til å komme på rundt 48000. Men da har også årets festival vært en dag kortere enn fjorårets. Men Donaldson var fornøyd med årets festival, og avsluttet med å si at han gledet seg til neste års Hove.

Tags: ,

Del "- Det er plass til flere"
 

1 kommentar på “- Det er plass til flere”

Legg igjen en kommentar