Foto: Radiohead.com/promo

Foto: Radiohead.com/promo

Den sjette Radiohead solodebuterer

Nigel Godrich bidrar på soundtracket til en av høstens store ungdomsfilmer.
Les også: Soundgarden + Guitar Hero = sant

Skrevet av:
Publisert 20:05 4 august, 2010

Nigel Godrich har vært produsent på alle Radioheads plater siden OK Computer i 1997, og omtales ofte som det sjette medlemmet i bandet. I tillegg har han styrt flere av innspillingene til Beck, og plater fra Pavement, R.E.M. og Paul McCartney. Nå er han klar for å presentere eget materiale, på soundtracket til filmen Scott Pilgrim vs. The World.

Filmen er basert på en amerikansk tegneserie og har premiere i Norge 1. oktober. Handlinga spinner rundt Scott Pilgrim (spilles av Michael Cera, mest kjent fra Juno og Superbad) og bandet hans Sex Bob-omb, som må gjennom diverse prøvelser etter å ha møtt drømmedama Ramona.

Nigel Godrich har hatt ansvaret for original-filmmusikken, og har henta inn folk som Beck (som synger på låtene til Sex Bob-omb), faren til Beck, David Campbell, samt Cornelius, Broken Social Scene-gutta Brendan Canning og Kevin Drew, Gaz Coombes og Danny Goffey fra oppløste Supergrass til å spille låtene. I tillegg har han gjort noen av spora selv, blant annet Rumble, som du kan høre eller laste ned her.

I tillegg til den spesialskrevne filmusikken fra Godrich, kommer det også et soundtrack bestående av gamle låter fra diverse artister, krydra med låtene til bandet Sex Bob-omb, alle sunget av Beck.

Sjekk ut den delen av filmmusikken på Spotify:

Various Artists – Scott Pilgrim vs. the World (Original Motion Picture Soundtrack)

Og her er traileren til filmen:

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Den sjette Radiohead solodebuterer"

Legg igjen en kommentar