Spill video

Dei beste og verste sexlåtane

Nokon songar får det til å kitle på dei rette stadane. Andre drep effektivt alle tilløp til stemning. Her er dei frekkaste – og flauaste – sexlåtene.

Skrevet av:
Publisert 15:15 6 oktober, 2011
Onani

Det er ikkje alltid det «takes two».

5. The Vapors – «Turning Japanese»

At denne 80-tallsslagaren handlar om å ta saken i eigne hender, har med tida vorte gjengs oppfatning. Koblinga mellom masturbasjon og Japan er kjelde til litt meir diskusjon: Handlar det om måten ein myser med augene når ein når klimaks (sic), eller er det frykta for å krympa utstyret sitt det er snakk om? Temmeleg usmakeleg er det uansett. Men låta er catchy, då.

4. Billy Idol – «Dancing With Myself»

Billy Idol beviser at det slett ikkje treng å vera trist å vera overlatt til seg sjølv – det kan vera ein skikkeleg fest! Ein feel good-onanilåt til glede for gamle og nye lyttarar:

3. The Buzzcocks – «Orgasm Addict»

“Well, you tried it just for once, found it all right for kicks/ But now you’ve found out that it’s a habit that sticks”. Slik kan det gå, og The Buzzcocks veit det. Det er vel berre passande at eit band som har henta namnet sitt frå eit sexleketøy har skrive ei av dei beste masturbasjonslåtane.

2. Divinyls – «I Touch Myself»

1991-slageren utmerkar seg ved å trekka inn ein andrepart i ei elles sjølvtilfredsstillande handling: «I don’t want anybody else /When I think about you I touch myself». Fun fact: Tom Kelly og Billy Steinberg, som var med på å skrive denne låta, skreiv òg «Like A Virgin».

1. Tweet  ft. Missy Elliott- «Oops (Oh My)

Ingen over, ingen ved sida: Tweet er den råaste av alle sjølvdiggarane. Det skadar sjølvsagt ikkje at Missy er med på laget.

Open klasse

Det er så mykje å ta av!

5. John Mellencamp – «Hurts So Good»

Det mest slåande med videoen til denne godlåta frå Mellencamp, er den utrulege bromancen mellom alle gutane lokalet. Kven bryr seg om undertøyskledde damer, som dansar på bardisken surra inn i kjetting (!), når ein kan stå med armane rundt sin beste biker-kompis og synga med til ein country-låt?

3. Peter Gabriel – «Sledgehammer»

«Fruktkake» har aldri høyrd så skittent ut som i Peter Gabriel sin munn. Hans 1986-hit er ei skikkeleg skattekiste av dobbeltbetydningar.

3. Will Ferrell m. fl. – «Afternoon Delight»

Det er laga mange ironiske sexlåter opp gjennom (nokon betre enn andre), men sidan Will Ferrell og resten av gjengen frå «Anchorman» tok utgangspunkt i ein heilt alvorleg meint låt, og gjorde den et par hakk meir, ehm, dampande, fortener den ein plass på lista.

2. Prince – «Darling Nikki»

Mykje av ta av frå Prince, men me går for denne frå 1984-klassikaren Purple Rain.

Høyr låta her!

1. Marvin Gaye – «Let’s Get It On»

Lærdommen frå denne (høgst uhøgtidelege) lista, må vel vera at det ikkje er noko direkte samanheng mellom å synge om sex, og å høyrast sexy ut. Men det er nokon som får det til – og Marvin Gaye er kongen blant dei.

<!–nextpage–>

Sider: 1 2 3

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Dei beste og verste sexlåtane"
 

20 kommentarer på “Dei beste og verste sexlåtane”

 1. Frederic Spurkeland sier:

  Halvparten av de gamle rockesviskene skulle vært byttet ut med The Weeknd. 

 2. Denne listen mangler minst en A-laget låt. Slem Tøs? #1 Stønnar?

 3. Enrique Iglesias-låten er kanskje historiens flaueste uansett emne. Wasp sin fuck like a beast ruler.

  For øvrig har norske Millions en rytmisk (sex-vennlig?) ganske uflau låt ved navn «battledrum»: http://www.nrk.no/urort/artist/millions/default.aspx

 4. Anonym sier:

  Jeg er ikke sikker på hvilken av listene den hører hjemme på, men «Closer» av Nine Inch Nails hører også med her!

 5. Anonym sier:

  Jeg er ikke sikker på hvilken av listene den hører hjemme på, men «Closer» av Nine Inch Nails hører også med her!

 6. [...] Les også: -Dei beste og verste sexlåtane [...]

 7. topp tre hip-hop-svisker som framleis gjer meg flau:
  1. Akanyele, Put it in your mouth.
  2. Beatnuts, Lick the pussy
  3. Jacki O. Pussy real good.

 8. topp tre hip-hop-svisker som framleis gjer meg flau:
  1. Akanyele, Put it in your mouth.
  2. Beatnuts, Lick the pussy
  3. Jacki O. Pussy real good.

 9. Roger Dalsaune sier:

  Mye å velge i hos artisten Prince. Men i tillegg til Darling Nikki burde dere tatt med «Do me baby» blant de rimelig flaue!

 10. Anonym sier:

  ugh den blå lauken var til å bli kvalm av

 11. Anonym sier:

   http://www.youtube.com/watch?v=o8VXnvbc1c0 er forresten ei koseleg heilt-åleine-låt

 12. synes sirkus eliassen skulle vært med på ene lista….

 13. synes sirkus eliassen skulle vært med på ene lista….

 14. Egentlig meget merkelig at lydverket skal lage en sånn passelig kul og  naughty sak om musikk og sex uten at Rockbitch er nevnt. Ingen, absolutt ingen, band har blandet sex og musikk slik Rockbitch gjorde, og det vet naturligvis redaksjonen. Så det store spørsmålet er: Hvorfor denne tausheten om Rockbitch ?

 15. stine cecilie upperhill sier:

  Her var det mye flott! To stk jeg føler ble litt forbigått, D’Angelos Untitled http://www.dailymotion.com/video/xctqvv_d-angelo-untitled_music

  og Michael Jackson i 6ytime med Naomi Campbell http://www.youtube.com/watch?v=zwvix7uEQg0 jeg kan ikke være alene om å syns denne er klein? Hadde det bare vært noen andre enn Michael! «‘Cause If It’s Aching… You Have To Rub It»
  Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=yVLkHhHx03U&feature=related

 16. Borghild Barstad sier:

  Jeg syns da at sangen til Elvira Nikolaisen og Bjørn Eidsvåg, «floden», er en av de kleineste sangene jeg har hørt noen gang… Den er på grensa til å bli ekkel..!

 17. Nå glemmer Lydverket gruppa  The 2 live crew med Albumet As nasty as i wanna be fra 1989. Som kom med låtene me so horny & the fuck shop .Vil vel si at når vi snakker om sex låter så slår vel den gruppa det som er av dagens sex musikk rett ned i støvlene ..Å Det er ikke lenge siden de slapp en ny singel .Singelen som har fått navnet boom er bare helt konge – 2 Live Crew feat E-40 – Boom (J-Roc Remix) .Albumet Just Wanna Be Heard er ute nu :)

 18. Linna sier:

  Dere ser ut til å ha glemt «Closer» av Nine Inch Nails.

 19. Linna sier:

  Dere ser ut til å ha glemt «Closer» av Nine Inch Nails.

Legg igjen en kommentar