Datarock store over grensa…

Blant annet takket være eksponering av låta «Fa-Fa-Fa» i Cola- og iTunes-reklamer, tok Datarock verden med storm allerede med sin første skive Datarock Datarock. Vel å merke med ett unntak. Coole, blaserte svensker nektet nemlig å la seg affisere av joggedressbandets new rave-disco. Det vil si inntil nå. I et intervju med den svenske musikkavisa […]

Skrevet av:
Publisert 11:30 15 mai, 2009
So They Think They Can Dance...? (Foto: Lars Myhren Holand)

So They Think They Can Dance…? (Foto: Lars Myhren Holand)

Blant annet takket være eksponering av låta «Fa-Fa-Fa» i Cola- og iTunes-reklamer, tok Datarock verden med storm allerede med sin første skive Datarock Datarock. Vel å merke med ett unntak. Coole, blaserte svensker nektet nemlig å la seg affisere av joggedressbandets new rave-disco. Det vil si inntil nå.

I et intervju med den svenske musikkavisa Groove, snakker Fredrik Saroea om deres store verdensomspennende appell, hvordan de oppnådde suksess og morer seg over at Datarock bare har blitt booket inn til å spille i Sverige 3 ganger – i starten av karrieren.

Men ting kan komme til å endre seg i ikke alt for fjern framtid. Under intervjuet blir Saroea nemlig oppringt, og får vite at singelen «Give It Up» har blitt A-listet på svensk P3.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Datarock store over grensa…"
 

1 kommentar på “Datarock store over grensa…”

  1. Kim von Klev sier:

    Hah, flotte saker!

Legg igjen en kommentar