Christina Aguilera lurte dem alle

Nye videoer med mystisk avsender er det nye trikset for artistene. Den rareste av dem alle viser seg å komme fra popstjerna Christina Aguilera. Er det Goldfrapp? Er det Karin Dreijer i the Knife/Fever Ray, eller industrimusiker Trent Reznor tilbake, slikkende på en slimete vegg? Neida, det viser seg at Christina Aguilera gjør som alle […]

Skrevet av:
Publisert 14:12 28 januar, 2010

Nye videoer med mystisk avsender er det nye trikset for artistene. Den rareste av dem alle viser seg å komme fra popstjerna Christina Aguilera.

Er det Goldfrapp? Er det Karin Dreijer i the Knife/Fever Ray, eller industrimusiker Trent Reznor tilbake, slikkende på en slimete vegg? Neida, det viser seg at Christina Aguilera gjør som alle hipsterartistene gjør nå: sender ut en mystisk musikkvideo uten tydelig avsender, og lar nettryktene løpe foran seg.

Avsender: ukjent
Som Lydverket skreiv i går, er tåkelegging det nye store promo-trikset. Nå er nummeret som står som avsender for én av mysterielåtene blitt avkoda som «CH.AG». Som i «Christina Aguilera». Denne fiffige bloggen oppsummerer det hele, også hvordan musikknerder tas ved nesa av en artist de ikke akkurat ville satt høyest på smart-å-like-lista.

Kanskje har Christina lært trikset med ukjent avsender og uklare bilder av M.I.A. – som satte i gang snakket om sin kommende plate med denne videoen.

Justice-lureri
Tirsdag kveld dukka det opp en e-post, angivelig fra det franske plateselskapet Ed Banger, med låta “Beginning of the End”. Med den fulgte albumtaggen ✞ og bilde av Gaspard og Xavier i storselgerne Justice, det hvite «Justice-korset» var også med på bildet. Det eneste som sto skrevet var at det var fint om låta ble spredd.

Enkelte begynte etter hvert å sjekke om mailadressa hvor låta kom fra, promo@edbangerrecords.com, fungerte. Det gjorde den ikke. Og i går kveld fortalte både Justice og Ed Banger på Facebook at låta ikke er ekte:
«Justice «Beginning Of The End» is NOT a Justice track.
Ed Banger Records Hey ! Peeps, «Beginning of the End» is NOT a track from Justice. This is a fake news but the boys will come back soon, stay tuned!»

Men hvem er det da som står bak, og som ser seg tjent med å bli kobla til det kjente Justice-navnet? I motsetning til superstjerne Aguilera, som gjør seg mer utilgjengelig? Uansett ser forvirringa til å øke ute på nettet, og kanskje er nevnte the Knife den som satte det hele i gang, med sin hang til masker og mystikk.

Tags: , , , , , ,

Del "Christina Aguilera lurte dem alle"
 

4 kommentarer på “Christina Aguilera lurte dem alle”

  1. [...] Les mer om spekulasjonene om hvor crazy Xtina skulle gå i sitt nye album. [...]

  2. Christina Aguilera, I love her eyes,so attractive just like mine! Go blondes with blue eyes,we rule!

  3. Christina Aguilera is a wonderful singer. I love her song You Lost Me. I keep watching the video in my computer. She looks great!

  4. Diana Erne sier:

    Christina Aguilera is so attractive I love watching her music videos; the songs are gorgeous especiallly ‘You Lost Me’. Everyone should download on ITunes.

Legg igjen en kommentar