Laleh på Internasjonalen. Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Laleh på Internasjonalen. Foto: Rashid Akrim, NRK P3

Bonusspor!

Se eksklusive låter med Bob Hund, Jonas Alaska, Laleh og andre av årets høydepunkter fra Lydverkets livsecene på Internasjonalen!

Skrevet av:
Publisert 12:57 9 april, 2012

Den viktigste endringen ved Lydverkets TV-sendinger dette året har vært at vi har hatt flere gjester i studio, en større andel norske artister og flere livelåter i løpet av vår tilmålte sendetid. Et godt grep, skal vi tro responsen fra dere som ser på.

Se alle Lydverket-sendingene her!

Likevel er det slik at vi tilbyr noe ekstra til publikummet som møter opp til innspilling. Alle artistene som står på vår intimscene på Internasjonalen i Oslo spiller nemlig minikonserter, i første rekke myntet på å gjøre opplevelsen der og da til noe spesielt.

Se bilder fra Lydverkets innspillinger!

I ettertid legger vi så mange av disse låtene som mulig ut på nett, under fanen Bonusspor. I arkivet finner du eksklusive livelåter med Marit Larsen, Honningbarna, Wild Beasts, Jarle Bernhoft, Montée, Odd Nordstoga, Lykke Li og mange flere.

Se tidligere Bonusspor her!

På tampen av påskehøytiden har vi samlet en liten bukett bonusspor du kan og bør sette av litt tid til å kose deg med. Bob Hund og Laleh representerer våre brødre og søstre i øst, mens Sirkus Eliassen, André Holstad og Jonas Alaska holder den norske fanen høyt hevet. Vel bekomme!

Bob Hund – «Ett fall och en lösning»:

Laleh – «Vårens första dag»:

Laleh – «Elephant»:

Sirkus Eliassen – «Opp Ned Bak Fram»:

Jonas Alaska – «Tonight»:

André Holstad – «Corporation»:

Tags: , , , , ,

Del "Bonusspor!"

Legg igjen en kommentar