Siri Nilsen hos Lydverket. Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3

Siri Nilsen hos Lydverket. Foto: Tom Ivar Øverlie, NRK P3

Bonusspor!

Se eksklusive liveopptredner med Siri Nilsen, Kaveh og Nico D fra Lydverkets intimscene på Internasjonalen.

Skrevet av:
Publisert 5:00 22 april, 2012

Den viktigste endringen ved Lydverkets TV-sendinger dette året har vært at vi har hatt flere gjester i studio, en større andel norske artister og flere livelåter i løpet av vår tilmålte sendetid. Et godt grep, skal vi tro responsen fra dere som ser på.

Se alle Lydverket-sendingene her!

Likevel er det slik at vi tilbyr noe ekstra til publikummet som møter opp til innspilling. Alle artistene som står på vår intimscene på Internasjonalen i Oslo spiller nemlig minikonserter, i første rekke myntet på å gjøre opplevelsen der og da til noe spesielt.

Se bilder fra Lydverkets innspillinger!

I ettertid legger vi så mange av disse låtene som mulig ut på nett, under fanen Bonusspor. I arkivet finner du eksklusive livelåter med Marit Larsen, Honningbarna, Wild Beasts, Jarle Bernhoft, Montée, Odd Nordstoga, Lykke Li, Laleh, Bob Hund og mange flere.

Se tidligere Bonusspor her!

Denne gangen har vi samlet bonusspor fra tre utmerkede norske artister som har gjestet Lydverket i løpet av vårsesongen. Nico D har kunnet nyte suksess i reggaens hjemland, Jamaica, og hanket inn fem øyne på terningen fra vår anmelder for debutplaten Coming In From The Cold. Siri Nilsen er en av norsk pops stigende stjerner, og hun ble fullt fortjent Spellemann-nominert for albumet Alle snakker sant. Kaveh representerer norsk hiphops framtid, og har gjort suksess på P3 med singelen «Det er greit». Nyt!

Siri Nilsen – «Hodet, hjertet eller magen»:

Kaveh – «Gnagsår»:

Nico D – «Say It Aint So»:

Tags: , , ,

Del "Bonusspor!"

Legg igjen en kommentar